default-image

Αλόνσο: "Μπορούμε και τον τίτλο"

Αθλητισμός
Αλόνσο: "Μπορούμε και τον τίτλο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άποψη ότι η Ferrari έχει όλα τα στοιχεία για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Formula 1 εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός πιλότος της σκουντερία πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο τόνισε πως θέλει επιθετική στρατηγική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακόμη, δήλωσε πως μπορεί προς το παρόν η F138 να μην είναι το πιο γρήγορο μονοθέσιο, όμως μέσω των πολύ καλών πιτ στοπ και της στρατηγικής είναι ικανοί να διεκδικήσουν τον τίτλο.

«Αυτή τη σεζόν έχουμε ένα πακέτο, το οποίο ακόμη δεν είναι πολύ γρήγορο, αλλά το δουλεύουμε. Για την ακρίβεια τις Κυριακές, κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι ένα αρκετό ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ωστόσο, ακόμη δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στον έναν γύρο. Ίσως να μην ήμασταν πιο γρήγοροι στον αγώνα, αλλά έχουμε φανταστικά πιτ στοπ και καλή φθορά ελαστικών, αρκετά στοιχεία για να κάνουν ανταγωνιστικό ένα μονοθέσιο, το οποίο θα παλέψει για τον τίτλο», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Μπορεί να νιώθουμε σίγουροι, αλλά δεν είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή μας. Θέλουμε καλή και επιθετική στρατηγική εξέλιξης για τους επόμενους αγώνες», πρόσθεσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News