default-image

Στους κορυφαίους ο Γιαννιώτης

Σπορ
Στους κορυφαίους ο Γιαννιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μην τα κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά ο Σπύρος Γιαννιώτης παραμένει ένας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες για το 2012.

Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία θα λάβουν μέρος 51 εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της LEN, οι Τεχνικές Επιτροπές της, τα Επίτιμα μέλη της, αθλητικά σωματεία, προπονητές, διαιτητές και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Δίπλα στον 32χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Σαγκάη και τέταρτο Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο, οι Κίριλ Αμπροσίμοφ (Ρωσία), πρωταθλητής Ευρώπης στα 5 και 10χλμ, Τόμας Λουρτζ (Γερμανία) αργυρός Ολυμπιονίκης και χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης στο Ομαδικό, Πέταρ Στόιτσεφ (Βουλγαρία) πρωταθλητής Ευρώπης στα 25χλμ και Αντρέας Βασμπούργκερ (Γερμανία) αργυρός πρωταθλητής Ευρώπης στα 5 και 10χλμ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως την Κυριακή (14/10) ο Κερκυραίος κολυμβητής θα αγωνιστεί στο Σαντού, στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί μάλιστα είναι το απόλυτο φαβορί για το πρώτο σκαλί του βάθρου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News