default-image

Πρωτιές για Ανδριαδάκη και Ζαχαριάκη στο Πανελλήνιο

Σπορ
Πρωτιές για Ανδριαδάκη και Ζαχαριάκη στο Πανελλήνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο Ηρακλειώτισσες κολυμβήτριες του Εθνικού Πειραιώς, η Μαρία-Ελένη Ανδριαδάκη και η Φραντζέσκα Ζαχαριάκη έλαμψαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών που έγινε στο ΟΑΚΑ από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου!

Η Μαρία-Ελένη Ανδριαδάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο. Μάλιστα, σ' αυτή ην περίπτωση… το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, αφού είναι κόρη του ποδοσφαιριστή Χριστόφορου Ανδριαδάκη, ο οποίος έχει καταγράψει πρωταθλήματα και επιτυχίες στην μεγάλη καριέρα του.

Η Μαρία-Ελένη Ανδριαδάκη στην κατηγορία Παγκορασίδων Α' πήρε τις παρακάτω θέσεις:

1η θέση στα 100μ. πρόσθιο με χρόνο 1,16,08 (ατομικό ρεκόρ)

2η θέση στα 200μ. πρόσθιο με χρόνο 2,41,13 (ατομικό ρεκόρ)

12η θέση στα 200μ. Μικτή Ατομική με χρόνο 2,38,45 (ατομικό ρεκόρ).

Επίσης η Φραντζέσκα Ζαχαριάκη του ίδιου συλλόγου, συμμετείχε στην σκυταλοδρομία 4Χ100 Νεανίδων, όπου κατέλαβαν την πρώτη θέση για τον Εθνικό και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου. Επίσης τερμάτισε:

7η θέση στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 32,59

8η θέση στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 1,09,86

 Οι γονείς των δύο κοριτσιών θέλουν να ευχαριστήσουν τον προπονητή Αντώνη Παπαγρηγορίου για την μεγάλη αγάπη και αφοσίωση που έδωσε στα κορίτσια τους, σε όλη τη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, όπου όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει μόνο μια 25αρα πισίνα. Επίσης, το σύλλογό τους Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. για όλες τις παροχές που πρόσφερε στα κορίτσια όλο αυτό το χρόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News