Κολύμβηση

Την τιμητική τους είχαν οι αθλητές-τριες του υγρού στίβου της Κρήτης

Στις βραβεύσεις της ΚΟΕ για τις διακρίσεις της προηγούμενης χρονιάς...

Την τιμητική του είχε Κρητικός Υγρός Στίβος στην λαμπρή τελετή που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία, τιμώντας τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες για τις διακρίσεις που είχαν την περασμένη χρονιά, καθώς και για όλα όσα πέτυχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι Χανιώτες Γιώργος Μητράκης και Ασπασία Φουράκη από το πόλο, η Γεωργία Περάκη, καθώς και ο προπονητής της, Ηλίας Καλαμαρίδης, από την τεχνική κολύμβηση, η ηρακλειώτισσα Κρύστη Γιαλαμά με τις Χανιώτισσες Γαρυφαλιάνα Νίκου και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη από την καλλιτεχνική κολύμβηση ήταν αυτοί που παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από την ΚΟΕ .Πιο αναλυτικά:
• Ο Γιώργος Μητράκης τιμήθηκε για το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης παίδων που διεξήχθη στο Βόλο.
• Η Ασπασία Φουράκη παρέλαβε πλακέτα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων που διεξήχθη στην Λάρισα.
• Η Γεωργία Περάκη βραβεύτηκε για τις διακρίσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που διεξήχθη στο Πόζναν, όπου και κατέκτησε ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια. Επίσης βραβεύτηκε ο προπονητής της, Ηλίας Καλαμαρίδης.


• Η Κρυσταλένια Γιαλαμά και η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη βραβεύτηκε για την κατάκτηση των τριών χάλκινων μεταλλίων στα αγωνίσματα του κόμπο και του highlight τα οποία απέσπασαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών (Ρώμη), στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής νεανίδων (Κεμπέκ) και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων (Αλικάντε).
• Η Γαρυφαλιάνα Νίκου βραβεύτηκε για τα δύο χάλκινα μετάλλια στο αγώνισμα του highlight σε Κεμπέκ και Αλικάντε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια