Μετάλλια από Γιαλαμά και ΝΟΧανίων στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

Σπορ
Μετάλλια από Γιαλαμά και ΝΟΧανίων στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για τις κρητικές αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στο Βόλο!

Σε ότι αφορά στην ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια του Ωρίωνα Κρύστη Γιαλαμά κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια καθώς ήταν 3η στο Τεχνικό Σόλο με 78,7320β. αλλά και στο Ελεύθερο Σόλο με 81,4333β.

Σε ότι αφορά στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ήταν εντυπωσιακή!

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα και της Γιάννας Γκεοργκίεβα ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, με την κατάκτηση δύο ακόμα μεταλλίων, κατακτώντας σε σύνολο τρία χρυσά και δύο ασημένια.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας ημέρας των αγώνων, ο ΝΟΧ αναδείχθηκε νικητής στο αγώνισμα του Ελεύθερου Ομαδικού, κατακτώντας την 1η θέση ενώ ήταν 2ος στο Ελεύθερο Ντουέτο.

Ειδικότερα, ο Ναυτικός Όμιλος σημείωσε τα εξής αποτελέσματα στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή:

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΜΑΔΙΚΟ: 1η θέση – 79.1000β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (αναπληρωματικές Κανατάκη Ειρήνη, Μπλεμπλιδάκη Ελένη)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ: 2η θέση – 78.8667β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια / Νίκου Γαρυφαλιάνα. 8η θέση – 74.3000β.: Κοκκινάκη Μαρία / Τζατζιμάκη Αγγελική (αναπληρωματική Τσιφετάκη Μαρία)

Το Σάββατο τα κορίτσια των Χανίων κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση και στο αγώνισμα του Κόμπο, μετά τη νίκη στο Τεχνικό Ομαδικό, στην πρεμιέρα των αγώνων.

Στο Τεχνικό Σόλο, η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη κατέκτησε την 4η θέση ενώ στο Ελεύθερο Σόλο ήταν 5η, η Γαρυφαλιάνα Νίκου αναδείχτηκε 6η στο αγώνισμα του Ελεύθερο Σόλο.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο είναι τα εξής:

ΚΟΜΠΟ: 1η θέση – 77.2667β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κανατάκη Ειρήνη, Κοκκινάκη Μαρία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (αναπληρωματική Δημητρακοπούλου Παρασκευή)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΛΟ: 4η θέση – 77.2876β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, 20ή θέση – 68.6548β.: Μηνά Μαρία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΛΟ: 5η θέση – 79.4000β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, 6η θέση – 76.6333β.: Νίκου Γαρυφαλιάνα.

Συνολικά, ο ΝΟΧ ήταν: 1ος στο Τεχνικό Ομαδικό, 1ος στο Ελεύθερο Ομαδικό, 1ος στο Κόμπο, 2ος στο Τεχνικό Ντουέτο, 2ος στο Ελεύθερο Ντουέτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News