Xρυσό και αργυρό για το ΝΟΧανίων στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

Σπορ
Xρυσό και αργυρό για το ΝΟΧανίων στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο αγωνίζεται η Κρύστη Γιαλαμά του Ωρίωνα…

Εξαιρετικά ξεκίνησε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο Βόλου.

Ενα χρυσό -στο τεχνικό ομαδικό- και ένα ασημένιο μετάλλιο -στο αγώνισμα του τεχνικού ντουέτου- συνθέτουν τον απολογισμό της πρώτης ημέρας για τα κορίτσια της Μπιλιάνας και της Γιάνας Γκεοργκίεβα, τα οποία όπως αποδεικνύεται, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ειδικότερα, στο τεχνικό ομαδικό η βαθμολογία του ΝΟ Χανίων ήταν 72.7387 ενώ στο τεχνικό ντουέτο ο Ναυτικός Ομιλος συμμετείχε με δύο χορογραφίες.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

1η θέση – 72.7387β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (αναπληρωματικές: Κανατάκη Ειρήνη, Μπλεμπλιδάκη Ελένη)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

2η θέση – 74.7108β.: Κρομμυδάκη Ιφιγένεια / Νίκου Γαρυφαλιάνα

9η θέση – 69.5796β..: Κοκκινάκη Μαρία / Τζατζιμάκη Αγγελική

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Σάββατο και ολοκληρώνονται την Κυριακή. Αύριο αγωνίζεται και η αθλήτρια του Ωρίωνα Ηρακλείου, η Κρύστη Γιαλαμά στο Τεχνικό και Ελεύθερο Σόλο.

Το πρόγραμμα: ΑΥΡΙΟ 10.00 Τεχνικό Σόλο, 14.00 Κόμπο, 18.00 Ελεύθερο Σόλο.ΚΥΡΙΑΚΗ: 09.30 Ελεύθερο Ντουέτο, 13.00 Ελεύθερο Ομαδικό, 14.00 Gala Show.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News