Κολύμβηση: Έκλεισε μία επιτυχημένη χρονιά η Κάλλια Κανόγκα!

Αθλητισμός
Κολύμβηση: Έκλεισε μία επιτυχημένη χρονιά η Κάλλια Κανόγκα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μία σπουδαία διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στα Άσπρα Σπίτια της παραλίας Διστόμου από 24 έως 26 Ιουλίου 2022.

Για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water, με Συνδιοργανωτές την ΚΟΕ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Αράχωβας – Διστόμου – Αντικύρων, τον Όμιλο Μυτιληναίου, την Περιφερειακή επιτροπή Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και τον τοπικό σύλλογο Μεδεών.

Η κολυμβήτριά των "Δελφινιών" Κάλλια Κανόγκα έπειτα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών, συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Οpen Water κλείνοντας έτσι μία σπουδαία χρονιά.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων η Κάλλια, αγωνίστηκε με την Σκυτάλη 4x1.250μ. Κατηγορίας 19 ετών και κάτω και η ομάδα του Ολυμπιακού (Καραντώνης-Κοντοβάς-Πάκου-Κανόγκα) κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο με χρόνο 00:59' 09'' 491

Την επόμενη ημέρα αγωνίστηκε στα 7.500μ. Νεανίδων (Κ16/17) κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο με χρόνο 01:37' 32'' 335

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων σε Άνδρες-Γυναίκες και τη Γενική Βαθμολογία. Η συμβολή της κολυμβήτριάς μας ήταν μεγάλη και σε αυτούς τους αγώνες για την ομάδα την οποία εκπροσωπεί.

Η Κάλλια, αυτή τη χρονιά που πέρασε έγραψε τη δική της ιστορία, αφού εκτός από τις διακρίσεις της στους παραπάνω αγώνες, εκπροσώπησε την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων Εφήβων-Νεανίδων, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στους Χειμερινούς αγώνες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και πήρε 3 Τελικούς στην Ανδρών-Γυναικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News