"Δελφίνια": Λάμψη από Κανόγκα και Χριστοφακάκη στο ΟΑΚΑ

Σπορ
"Δελφίνια": Λάμψη από Κανόγκα και Χριστοφακάκη στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που έγινε στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν δύο κολυμβήτριές από τα "Δελφίνια" η Κάλλια Κανόγκα και Κάλλια Χριστοφακάκη.

Η Κάλλια Κανόγκα (ΟΣΦΠ) για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε 2 Μεγάλους Τελικούς και σε 1 Μικρό Τελικό. Στα 800μ. Ελεύθερο Γυναικών, κατέκτησε την 6η θέση με χρόνο 9.25.69 και στα 1.500μ. Ελεύθερο ήταν  με χρόνο 18.05.03. Στα 400μ. Ελεύθερο στο Μικρό Τελικό κατέκτησε τη 2η θέση σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ 4.30.86

Η Κάλλια Χριστοφακάκη αγωνίστηκε στα 50μ. Ελεύθερο Γυναικών κατακτώντας την 28η θέση με χρόνο 28.67.

Νικητής του 91ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήταν ο Ολυμπιακός Πειραιώς (ΟΣΦΠ), κατακτώντας το 63ο του Πρωτάθλημα. Δεύτερος νικητής ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και Τρίτος ο Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια στην Κάλλια Κανόγκα, που με τη συμβολή της, για δεύτερη φορά, βοήθησε την ομάδα για την οποία κολυμπάει να κατακτήσει άλλο ένα Πρωτάθλημα!!

Συγχαρητήρια στην Κάλλια Χριστοφακάκη, που η φετινή της χρονιά ήταν αφιερωμένη στις Πανελλήνιες εξετάσεις, όπου και πέτυχε την εισαγωγή της (με 18.500 μόρια) στο Πανεπιστήμιο και που με την ελάχιστη προπόνηση έδωσε το παρών στο Πρωτάθλημα!!

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας Αγαπητό Μηναδάκη και Μάριο Χριστοδουλάκη, για τα αποτελέσματα που έχουν φέρει και τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει την φετινή χρονιά!!

Στα Άσπρα Σπίτια της παραλίας Διστόμου, διεξάγεται από σήμερα 24 έως 26 Ιουλίου 2022, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water, με Συνδιοργανωτές την ΚΟΕ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Αράχωβας – Διστόμου – Αντικύρων, τον Όμιλο Μυτιληναίου, την Περιφερειακή επιτροπή Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και τον τοπικό σύλλογο Μεδεών.

Στον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς για την Κάλλια Κανόγκα, θα αγωνιστεί στα 7.500μ. στην Κατηγορία Νεανίδων, όπως και στη Σκυτάλη 4x1.250μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News