Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες Α΄ του ΚΟΗ στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Σπορ
Πρωταθλήτριες οι Κορασίδες Α΄ του ΚΟΗ στην καλλιτεχνική κολύμβηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο σε Κόμπο και Ομαδικό…

Σπουδαία επιτυχία για τις Κορασίδες Α΄του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου καθώς κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή και πολυνίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που ολοκληρώθηκε χθες στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά. Στους τελικούς της τρίτης και τελευταίας ημέρας των αγώνων, η ομάδα του Ηρακλείου, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο, μετά το χρυσό στο Ομαδικό το Σάββατο.

Ο ΚΟΗ πρώτευσε στη γενική βαθμολογία των Συλλόγων με 93 βαθμούς, έναν μόλις μπροστά από τον Νηρέα Χαλανδρίου (με τον οποίο έδωσε τη μάχη για το τρόπαιο), που είναι 2ος καθώς συγκέντρωσε 92 βαθμούς. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Πανσερραϊκός με 82 βαθμούς.

Ο πρωταθλητής ΚΟ Ηρακλείου, λοιπόν, με τις: Μαρίνα Βάγκε, Ευαγγελία Βαρδιαμπάση, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Μαρία Λαμπάκη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Λεωνιδία Μασκίνη, Ειρήνη Πασσά, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη, Ειρήνη Μαρία Χαριστάκη, (αναπλ. Ραφαέλα Διγενή, Κατερίνα Χριστουδουλάκη) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Κόμπο με 75,0667 β.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Νηρέας Χαλανδρίου με 73,4333 βαθμούς και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων με τις: Κερασιά Βλαζάκη, Παναγιώτη Βλαχαντώνη, Παρασκευή Δημητρακοπούλου, Ειρήνη Κανατάκη, Άννα Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Νικολέττα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Αντωνία Μπόκου, Σταματία Μαρία Σταματουλάκη (αναπλ. Μαρία Κλαουράκη, Στεργία Πολυχρονάκη) με 72,9333 β.

Ο ΚΟ Ηρακλείου με τις: Μαρίνα Βάγκε, Ευαγγελία Βαρδιαμπάση, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Μαρία Λαμπάκη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη, Ειρήνη Μαρία Χαριστάκη, (αναπλ. Λεωνιδία Μασκίνη, Ειρήνη Πασσά) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό, στο πρόγραμμα του Σαββάτου καθώς βαθμολογήθηκε με 73,0576 β. Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Νηρέας Χαλανδρίου με 72,7892 βαθμούς και το χάλκινο ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 72,2026 β.

Στον τελικό του Σόλο η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού πρώτευσε με 75,7192 β., δεύτερη ήταν η Μαρίνα Βάγκε του ΚΟΗ με 75,4372 β. και τρίτη η Εστέλλα Καραμανίδου του Πανσερραϊκού με 74,4842 β.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News