Mε Γιαλαμά και Κρομμυδάκη χρυσό και ασημένιο η Εθνική Συγχρονισμένης

Σπορ
Mε Γιαλαμά και Κρομμυδάκη χρυσό και ασημένιο η Εθνική Συγχρονισμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακό φινάλε στο FINA World Series Super Final σε Κόμο και Highlights...

Με τον πιο ιδανικό και αποθεωτικό τρόπο για τα ελληνικά χρώματα έκλεισε το αγωνιστικό πρόγραμμα του FINA World Series Super Final, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή (22/5) το βράδυ. Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο, με τη συμμετοχή της ηρακλειώτισσας Κρύστη Γιαλαμά και της Χανιώτισσας Ιφιγένειας Κρομμυδάκη και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και αποθεώθηκε από τον κόσμο στις εξέδρες, που άκουσε τον Εθνικό μας ύμνο και είδε τη σημαία μας στον πιο ψηλό ιστό.

Οι εκπληκτικές και πολλά υποσχόμενες εκπρόσωποι της Ελλάδας με τις: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου, Ευαγγελία Πλατανιώτη βαθμολογήθηκαν με 85,9333 β. μετά από τη θαυμάσια εκτέλεσή του προγράμματός τους.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το Ισραήλ με 85,1667 β. και το χάλκινο το Καζακστάν με 80.8000 β.

Τις απονομές έκαναν η FINA Bureau Liaison Τσέριλ Γκίμπσον, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της FINA Λίζα Σκοτ, η διευθύντρια των αγώνων και ειδική γραμματέας της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα, η Ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου, το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Νίκος Ξυλούρης και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής Λυδία Παπαδογιάννη.

Ασημένιο η Εθνική στο Highlight

Eντυπωσιακή εμφάνιση και στον τελικό του Μικτού Highlight είχε η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Η ομάδα μας, με τις: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου (αναπλ. Ζωή Καράγγελου, Ευαγγελία Πλατανιώτη) βαθμολογήθηκαν με 85,000 β. και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρους. Τις ξεπέρασαν μόνο οι ΗΠΑ (είχαν μικτή συμμετοχή με εννέα γυναίκες και έναν άνδρα) που πήραν το χρυσό με 86,8333. Το χάλκινο κατέκτησε το Ισραήλ με 84,5667 β.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News