Στήριξε τα «Βενιζέλεια» το ΕΑΚΗ και τιμήθηκε

Σπορ
Στήριξε τα «Βενιζέλεια» το ΕΑΚΗ και τιμήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διέθεσε τον εξοπλισμό του για την διεξαγωγή των κολυμβητικών αγώνων…

Με την σύμπραξη και του ΕΑΚΗ πραγματοποιήθηκαν τα «19α Βενιζέλεια», στο κολυμβητήριο Χανίων με τη συμμετοχή 469 κολυμβητών-τριών. Στην επίσημη έναρξη των αγώνων τιμήθηκε το η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου για την στήριξη στην διεξαγωγή των αγώνων μιας και διέθεσε όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται, ένα εξοπλισμό Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Γραμματέας της Διοίκησης Μάνος Χουρδάκης ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι “η συνεργασία των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων και ιδιαιτέρως αυτών που βρίσκονται στην Κρήτη είναι δεδομένη. Σε μία τέτοια σπουδαία διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται μετά από τρία χρόνια, η Διοίκηση του ΕΑΚΗ με μεγάλη χαρά έκανε δεκτό το αίτημα για βοήθεια. Είμαστε βέβαιοι ότι η καλή σχέση όλων των εμπλεκομένων φορέων θα συνεχιστεί για το καλό της κολύμβησης και του αθλητισμού”.

H Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου με ανακοίνωση της συγχαίρει όλους όσοι αγωνίστηκαν και ιδιαιτέρως στα παιδιά των σωματείων του Ηρακλείου για τις επιδόσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News