Χρυσά μετάλλια από τις Κορασίδες του ΚΟΗ

Σπορ
Χρυσά μετάλλια από τις Κορασίδες του ΚΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή παρουσία στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης...

Τη δυναμική της παρουσία στο χώρο της συγχρονισμένης κολύμβησης επιβεβαίωσε η ομάδα των Κορασίδων Α΄ του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειμερινών Αγώνων καλλιτεχνικής κολύμβησης που έγιναν στο κολυμβητήριο του Πειραιά, κατακτώντας την 1η θέση στις φιγούρες, χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο, χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό! Στους αγώνες συμμετείχαν 19 ομάδες ενώ ο ΚΟΗ έλαβε μέρος με 12μελή αποστολή.

Η σπουδαία επιτυχία της ομάδας του Ηρακλείου έρχεται ως επιστέγασμα της μεθοδικής και αποτελεσματικής δουλειάς που γίνεται από τις προπονήτριες Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη που έχουν δημιουργήσει μια ομάδα με… μέταλλο, μια ομάδα με ψυχή, με προσήλωση στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κορυφή!

Και αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΚΟΗ προερχόταν από μία δύσκολη περίοδο αφού αρκετές από της αθλήτριες του είχαν νοσήσει από κορωνοϊό ενώ υπήρξαν και ακυρώσεις προπονήσεων λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας. Έτσι ο Κολυμβητικός Όμιλος του Ηρακλείου μπορεί να εμφανίστηκε στους Πανελλήνιους Αγώνες με ένα λαβωμένο αλλά αξιόμαχο σύνολο, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα!

Την πρώτη μέρα των αγώνων, στη δοκιμασία των φιγούρων την πρώτη θέση πήρε η Μαρίνα Βαγκέ με 73. 9113 βαθμούς μεταξύ 144 αθλητριών. Η κατάταξη των άλλων αθλητριών του Ομίλου έχει ως εξής: Άρτεμη Κουτράκη 8η , Μελίνα Σκευάκη 9η, Εύα Βαρδιάμπαση 15η, Μυρτώ Μαγκαναράκη 29η, Λεωνιδία Μασκίνη 40η, Λουλουδένια-Μαρία Λαμπάκη 46η, Ειρήνη Πασσά 49η, Ραφαέλα Διγενή 58η , Ελένη Φουντουλάκη 68η , Μαρία Χριστιανίδη 92η, και Κατερίνα Χριστοδουλάκη 111η .

Στη συνέχεια, το απόγευμα της 1ης μέρας, το ντουέτο του ΚΟΗ με τις Μαρίνα Βαγκέ και Μελίνα Σκευάκη (αναπληρωματική η Εύα Βαρδιάμπαση) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 74.0815 βαθμούς ενώ και το 2ο ντουέτο του ΚΟΗ με τις Άρτεμη Κουτράκη, Μυρώ Μαγκαναράκη και αναπληρωματική την Ραφαέλα Διγενή, διακρίθηκε καταλαμβάνοντας τη 6η θέση με 68.4886 βαθμούς.

Η καταπληκτική παρουσία του ΚΟΗ συνεχίστηκε και στην 2η μέρα των αγώνων όπου στο Ελεύθερο Ομαδικό τα κορίτσια του κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με 71.6962 βαθμούς! Η σύνθεση της χρυσής ομάδας ήταν: Βαγκέ Μαρίνα, Βαρδιάμπαση Εύα, Κουτράκη Άρτεμη, Λαμπάκη Λουλουδένια –Μαρία, Μαγκαναράκη Μυρτώ, Μασκίνη Λεωνιδία, Σκευάκη Μελίνα, και Φουντουλάκη Ελένη.

Με ανακοίνωση της η Διοίκηση του ΚΟΗ συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες τους για την επιτυχία τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News