Πήρε πίσω το πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη

Σπορ
Πήρε πίσω το πανελλήνιο ρεκόρ η Ντουντουνάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κατέρριψε αρχικά η Δαμασιώτη στα 200μ. πεταλούδα, όμως η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αντέδρασε…

Δύο φορές μέσα σε λίγη ώρα «άλλαξε χέρια» το πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών στα 200μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα. Η 18χρονη Γεωργία Δαμασιώτη, η οποία μετέχει σε αγώνες στο Λέουβεν του Βελγίου, σημείωσε χρόνο 2:10.11 και κατέρριψε το 2:10.31 που είχε πετύχει η Άννα Ντουντουνάκη στις 19 Σεπτεμβρίου στη Νάπολη, κατά τη διάρκεια της International Swimming League.

Λίγο αργότερα, όμως, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης αγωνιζόταν στο Αϊντχόφεν, στον 2ο αγώνα των πλέι-οφ της ISL, και... «απάντησε»! Τερμάτισε σε 2:09.99 και ξαναπήρε στην κατοχή της το πανελλήνιο ρεκόρ 25άρας πισίνας στην κατηγορία γυναικών, αφήνοντας στη Δαμασιώτη εκείνο των νεανίδων.

Η Γεωργία Δαμασιώτη στο Βέλγιο κατέρριψε επίσης τα πανελλήνια ρεκόρ νεανίδων στα 50μ. πεταλούδα με 27.09 και στα 100μ. πεταλούδα με 59.43. Παράλληλα, η επίδοσή της στα 200μ. είναι πολύ κοντά στο όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας του Αμπου Ντάμπι (2:09.76) και πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να μετάσχει στη διοργάνωση, ιδιαίτερα αν η Ντουντουνάκη αποφασίσει τελικά να κάνει ένα διάλειμμα και να μην ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News