Με κεκτημένη ταχύτητα Ντουντουνάκη και Χρήστου

Σπορ
Με κεκτημένη ταχύτητα Ντουντουνάκη και Χρήστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχώρισαν την πρώτη ημέρα του International Swimming League…

Με τη συμμετοχή και των τριών Ελλήνων κολυμβητών που ανήκουν στο δυναμικό των LA Current, άρχισε χθες στο Αϊντχόφεν ο δεύτερος αγώνας των πλέι-οφ της International Swimming League. Η Άννα Ντουντουνάκη και ο Απόστολος Χρήστου, με κεκτημένη ταχύτητα από τις επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Καζάν, συνέχισαν το σερί καλών εμφανίσεων που είχαν από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ενώ ο Κριστιάν Γκολομέεβ έκανε τις πρώτες του κούρσες μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο και έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στα γνώριμα επίπεδά του.

Συγκεκριμένα, η Ντουντουνάκη κατέλαβε την τρίτη θέση στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 56.62, ενώ στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική έκανε ενδιάμεσο πέρασμα 56.66 με σχεδόν τέλεια αλλαγή, βοηθώντας την LA Current να πάρει την τρίτη θέση. Ο Χρήστου ήταν επίσης τρίτος στα 50μ. ύπτιο με 23.14 και κολύμπησε κι αυτός στη μικτή ομαδική, όπου κάλυψε το πρώτο 100άρι (του υπτίου) στο εξαιρετικό 50.23, με τη β΄ ομάδα των Current να τερματίζει έκτη. Ο Γκολομέεβ, τέλος, έμεινε μακριά από τις επιδόσεις του και κατετάγη πέμπτος στα 50μ. ελεύθερο με 21.50, ενώ στα 4Χ100μ. ελεύθερο έκανε το δικό του σκέλος σε 47.35, με την ομάδα του να κατατάσσεται δεύτερη.

Στο φινάλε της 1ης ημέρας, οι LA Current είναι δεύτεροι με 246 βαθμούς, πίσω από το φαβορί του μίτινγκ London Roar (280,5β.), αλλά μπροστά από τους Toronto Titans (231,5β.), που είναι οι βασικοί αντίπαλοί τους. Μακριά τέταρτοι είναι οι Aqua Centurions με 138β.

Πηγή: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News