Εντυπωσιακός ο Ωρίωνας στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

Σπορ
Εντυπωσιακός ο Ωρίωνας στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εντυπωσιακή συγκομιδή επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (open) καλλιτεχνικής κολύμβησης η αποστολή του Ωρίωνα από το ΟΑΚΑ! Η ομάδα του Ηρακλείου κέρδισε τέσσερα μετάλλια αλλά και πολλές θέσεις στην οκτάδα των τελικών ενώ ήταν 4η στην γενική κατάταξη των ομάδων.

Η Κρύστη Γιαλαμά έδειξε για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Η πρωταθλήτρια του Ωρίωνα και μέλος της ολυμπιακής ομάδας καλλιτεχνικής κατέκτησε την 3η θέση και ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο (τέσσερα στο σύνολο) στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης ,το ελεύθερο σόλο.

Είχαν προηγηθεί τρεις ακόμα διακρίσεις στο βάθρο, στα αγωνίσματα του τεχνικού σόλο (3η θέση και χάλκινο μετάλλιο) και στο τεχνικό και ελεύθερο ντουέτο. Μαζί με την αθλήτρια του Ωρίωνα και μέλος της Εθνικής ομάδας Νεανίδων που αγωνίστηκε πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Μάλτα, Δέσποινα Ταμπακάκη κατέκτησαν δύο χάλκινα μετάλλια!

Ιδιαίτερα τιμητική είναι και η κατάταξη του Ωρίωνα στη 4η θέση της γενικής βαθμολογίας Πανελλαδικά, για την αγωνιστική κατηγορία open, ,τη μόνη κατηγορία που "συναντιούνται" και αγωνίζονται όλες οι αθλήτριες της εθνικής και της ολυμπιακής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης!

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων για τις αθλήτριες του Ωρίωνα είναι τα εξής:

Τεχνικό ντουέτο- 3η θέση: Γιαλαμά Κρύστη- Ταμπακάκη Δέσποινα.

Ελευθερο ντουέτο-3η θέση: Γιαλαμά Κρύστη- Ταμπακάκη Δέσποινα Τεχνικό σόλο- 3η θέση: Γιαλαμά Κρύστη-12η θέση: Ταραζά Γλυκερία.

Ελεύθερο σόλο- 3η θέση Γιαλαμά Κρύστη- 13η θέση Ταραζά Γλυκερία.

Τεχνικό και ελεύθερο ομαδικό:6η και 7η θέση αντίστοιχα με τις αθλήτριες: Γιαλαμά Κρύστη, Ταμπακάκη Δέσποινα, Ταραζά Γλυκερία, Κοπανιστού Ειρήνη, Κατσαπρακάκη Κάλλια, Κεφαλούκου Ειρήνη, Λαμπράκη Ειρήνη, Οικονομάκη Ροδόλφα.

Ηighlight και combo:5η και 8η θέση αντίστοιχα κατέκτησαν τα παραπάνω κορίτσια με τη συμμετοχή, επιπλέων των αθλητριών Αλεξάκη Εύα και Ορφανού Σταυρούλα.

Η διοίκηση του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδα και τις προπονήτριες τους Ασκοξυλάκη Ελεάνα και Αγγελίδου Κλεοπάτρα για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή συνέχεια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News