Δέκα νέες διαδρομές στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Σπορ
Δέκα νέες διαδρομές στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ισχύς εν τη ενώσει», τονίζουν οι εμπλεκόμενοι φορείς…

Με στόχο την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων εργάζεται η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το κολυμβητήριο που σε συνεργασία προχώρησαν στην δημιουργία 10 νέων διαδρομών.

«Η ισχύς εν τη ενώσει στο κολυμβητήριο Ηρακλείου! Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ, οι υπάλληλοι και τα σωματεία με τους προπονητές, όλοι μαζί, για τον κοινό σκοπό.

Την καλυτέρευση των εγκαταστάσεων και των συνθηκών προπόνησης για τους αθλητές.

Την περασμένη Κυριακή (4/10), ΕΑΚΗ και σωματεία συνεργάστηκαν άψογα και με τα νέα υλικά που απέκτησε το ΕΑΚΗ, φτιάχτηκαν 10 νέες διαδρομές για το κολυμβητήριο Ηρακλείου», αναφέρει η σχετική ενημέρωση του ΕΑΚΗ ενώ ο πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός σημειώνει: «Θέλω και προσωπικά να ευχαριστήσω τα σωματεία για την συνεργασία με τον διευθυντή του ΕΑΚΗ και τους υπαλλήλους. Μας ενδιαφέρει και μας τιμάει αυτή η εικόνα αγαστής συνεργασίας και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Φτιάξαμε 10 νέες διαδρομές για τις καθημερινές προπονήσεις. Πλέον έχουμε διαδρομές καινούργιες Ολυμπιακών προδιαγραφών για αγώνες στο κολυμβητήριο μας και δέκα νέες διαδρομές για την καθημερινή προπόνηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News