Κολύμβηση

Εντυπωσιακές οι Κορασίδες Β΄του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο

2η θέση στο solo και 4η θέση στο dueto…

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kορασίδων Β΄ που έγινε στο ΟΑΚΑ. Με συμμετοχή 17 ομάδων και 173 αθλητριών (τη μικρότερη δυστυχώς συμμετοχή των τελευταίων 15 ετών, αφού στην προ covid εποχή η παραπάνω κατηγορία αγωνιζόταν με περισσότερες και από 450 αθλήτριες) ξεκίνησε δειλά ίσως ,αλλά με αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον, μέσα στη πανδημία, ο κύκλος των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που θα ακολουθήσουν και τις επόμενες εβδομάδες.

Σ'αυτό το πρωτάθλημα της μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας (10-11-12 ετών) αγωνίστηκαν οι λιλιπούτιες αθλήτριες του Ωρίωνα Σφακιανάκη Ειρήνη 11 ετών (solo),Κοκοτάκη Χριστίνα και Ορφανού Αλεξάνδρα 11 ετών (dueto), Κλάδου Παναγιώτα και Καλαϊτζάκη Κατερίνα 12 ετών(dueto).


Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση και των πέντε αθλητριών του Ωρίωνα με αξιοσημείωτη αυτή των μικρότερων κοριτσιών που στην ηλικιακή τους κατηγορία (11 ετών) ξεχώρισαν στην 2η θέση του solo( αθλήτρια-Σφακιανάκη Ειρήνη)και στην 4η θέση του dueto(αθλήτριες- Κοκοτάκη Χριστίνα και Ορφανού Αλεξάνδρα).
Η παρουσία τους και η κατάταξη που πέτυχαν στην πρώτη τους αυτή εμφάνιση,(αγωνιζόμενες με μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες) αφήνει υψηλές προσδοκίες για τα επόμενα πρωταθλήματα τους...
Γενικότερα η κατάταξη των αθλητριών του Ωρίωνα με βάση τους τελικούς όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στα αγωνίσματα (30 solo και 30 dueto) είναι:
Κοκοτάκη Χριστίνα (16η στο dueto - 4η στην ηλικιακή της κατηγορία, 40η στις φιγούρες - 6η στην ηλικιακή της κατηγορία)
Σφακιανάκη Ειρήνη (17η στο solo - 2η στην ηλικιακή της κατηγορία, 53η στις φιγούρες-12η στην ηλικία των 11 ετών)
Ορφανού Αλεξάνδρα (16η στο dueto - 4η στην ηλικία των 11 ετών και 61η στις φιγούρες- 15η στην ηλικία των 11)
Κλάδου Παναγιώτα 20η στο dueto , 77η στις φιγούρες
Καλαιτζάκη Κατερίνα 20η στο dueto, 79η στις φιγούρες.


Η διοίκηση του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες της ομάδας και την προπονήτρια τους Αγγελίδου Κλεοπάτρα για την επιμονή τους και την εξαιρετική δουλειά τους μέσα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες των τελευταίων δύο ετών της πανδημίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια