Κολύμβηση

«Τέλος εποχής» για τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη

Αποχωρεί από την ενεργό δράση με 10 Παραολυμπιακά μετάλλια...

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη πορεία και την κατάκτηση 10 Παραολυμπιακών μεταλλίων ο σπουδαίος κολυμβητής Χαράλαμπος Ταϊγανίδης αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

“Ήταν οι τελευταίοι μου αγώνες σαν αθλητής. Τελειώνει μια σταδιοδρομία 35 ολόκληρα χρόνια σαν ενεργός αθλητής στη κολύμβηση με τον καλύτερο τρόπο.
Προσπάθησα να κερδίσω ένα ακόμη μετάλλιο για την χώρα μου, αυτό δεν μπόρεσε να έρθει γιατί 3 εβδομάδες πριν τους αγώνες, έπαθα ένα ατύχημα και ουσιαστικά ήρθα εδώ με το ιατρικό team του Σπύρου και προσπαθήσαμε να μπορέσουμε να στρώσουμε το χέρι να κολυμπήσουμε και καταφέραμε να κολυμπήσουμε”, τονίζει ο αθλητής που τα τελευταία χρόνια είναι μέλος του αθλητικού σωματείου του Ηρακλείου “Μεγαλόνησος” και συνεχίζει:
“Τέταρτη θέση είναι μια θέση η οποία την χάρηκα πάρα πολύ την δέχομαι για το τελείωμα μου. Είμαι ευτυχισμένος, είμαι χαρούμενος και όλα αυτά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο που είναι δίπλα μας, στηρίζει, τρέχει, δεν είμαστε παραπονεμένοι είμαστε ενθουσιασμένοι και εύχομαι η συνέχεια να ναι πάρα πολύ καλύτερη
Ουσιαστικά θα ήθελα αφού έχω τελειώσει σαν ενεργός αθλητής να ασχοληθώ μα την ανάπτυξη του δικού μου αθλήματος, είναι ο χώρος που με έχει ευεργετήσει έχω κερδίσει τα πάντα από αυτό τον χώρο να έρθουνε να αθληθούν να φύγουν από το Play station ο αθλητισμός δημιουργεί χαρακτήρα, δημιουργεί δύναμη και πιστεύω θέλουν να νιώσουν αυτή την χαρά όπως την ένιωσα και εγώ
Ευχαριστώ όλη την ομάδα που βρίσκεται εδώ αυτή την στιγμή και κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια