Κολύμβηση

Εκπληκτικά τα «Αστεράκια» του ΚΟΗ στο Πανελλήνιο

Πολλές πρωτιές για την ομάδα που αγωνίστηκε στο κολυμβητήριο Ηρακλείου…

Εντυπωσιακή επιστροφή στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου.

Στην Hμερίδα Ορίων (Αστέρια) για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο την Κυριακή 11 Ιουλίου με την παρουσία του μέλους του Δ.Σ της ΚΟΕ Δέσποινας Καράμπελα, οι κολυμβήτριες του ΚΟΗ έδωσαν δυναμικό παρόν με πολλές πρωτιές όπου αγωνίστηκαν. Σαν να μην πέρασε μια μέρα με περιοριστικά μέτρα λόγω covid, έβαλαν υψηλούς στόχους για τα Πανελλήνια του Φθινοπώρου. Πέρασαν με επιτυχία τις δοκιμασίες σε όλα τα Αστέρια που αγωνίστηκαν κατακτώντας πρωτιές και πλασαρίσματα σε ψηλές θέσεις.

Συγκεκριμένα:

Στο 7ο Αστέρι η Μαρίνα Βαγκέ κατατάχθηκε 1η με συνολική βαθμολογία 71,8429. Στο ίδιο αστέρι, η Ελένη Ρουβάκη ήταν 3η, η Μελίνα Σκευάκη 4η, η Βιργινία Γεωργιουδάκη 7η και η Εύα Βαρδιάμπαση 8η. Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.
Στο 6ο Αστέρι η Μαρίνα Βαγκέ ήταν 2η , ενώ ακολούθησαν η Ελένη Ρουβάκη (3η), Μελίνα Σκευάκη (4η) και Εύα Βαρδιάμπαση (6η) . 
Στο 5ο Αστέρι η Ειρήνη Μαρία Χαριστάκη βρέθηκε στην 1η θέση με 65.5392), ενώ και στην 3η θέση κατατάχθηκε η Λεωνιδία Μασκίνη. 
Ο ΚΟΗ δεν είχε συμμετοχή στο 4ο Αστέρι.
Στο 3ο αστέρι 1η ήταν η Σοφία Σταθάκη με 50,3328 ενώ η Δανάη Ζαχαριουδάκη ήταν 8η. 
Στο 2ο Αστέρι εντυπωσίασε η μικρή Αθηνά Γεωργιουδάκη στην 1η θέση με 51.9996 ενώ στις θέσεις 2η, 4η, 5η, και 8η βρίσκονται αθλήτριες του ΚΟΗ (Ελένη Μεραμβελιωτάκη, Ελένη Άννα Χαριστάκη, Μαρία Ζωή Τσικνάκη,Σταυρούλα Κάββαλου). 
Στο 1ο Αστέρι η Αθηνά Γεωργιουδάκη ήταν πάλι 1η με 55,4998 και ακολούθησαν η Σταυρούλα Κάββαλου (2η), Ελένη Μεραμβελιωτάκη (4η), Μαρία Λύδια Αλετρά (6η), Πελαγία Χρονάκη (7η) και Μαρία Ζωή Τσικνάκη (8η). 
Τέλος, 13 λιλιπούτιες αθλήτριες συμμετείχαν με σύντομες χορογραφίες στις αγωνιστικές τετράδες κερδίζοντας το χειροκρότημα.
Το Δ.Σ του ΚΟΗ συγχαίρει τις αθλήτριες του και τις προπονήτριες τους Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη που στους δύσκολους μήνες της πανδημίας κατάφεραν να διατηρήσουν υψηλό το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητριών τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια