Το Σαββατοκύριακο το «Agios Nikolaos Sea Experience – Κρήτη»

Σπορ
Το Σαββατοκύριακο το «Agios Nikolaos Sea Experience – Κρήτη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία σπουδαία εκδήλωση για τους φίλους της σανιδοκωπηλασίας, της κολύμβησης και του aquathlon…

Μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα το «Agios Nikolaos Sea Experience – Κρήτη» θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μία εκδήλωση-συνάντηση για τους φίλους της όρθιας σανιδοκωπηλασίας και της κολύμβησης, καθώς και του μοναδικού αθλήματος aquathlon που συνδυάζει το τρέξιμο με την κολύμβηση! Οι υπέροχες θαλάσσιες διαδρομές αποτελούν μία μοναδική εμπειρία για κάθε συμμετέχοντα.

Παρόντες θα είναι κορυφαίοι αθλητές του χώρου από το εξωτερικό, καθώς και την Ελλάδα και βέβαια, πολλοί ερασιτέχνες φίλοι των θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Πρωταρχικοί στόχοι της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσω της προσέλκυσης των μελών της παγκόσμιας κοινότητας των SUPers, των κολυμβητών αλλά και τριαθλητών (το aquathlon είναι ένα “μικρό” τρίαθλο), η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, των αξιών του αθλητισμού και βέβαια, η τόνωση της τοπικής τουριστικής οικονομίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σάββατο 10/07: 15 km SUP με εκκίνηση από παραλία Πλάκας – Σπιναλόγκα, Ιστιοδρομίες WING Foil στον παραλιακό του Αγίου Νικολάου, 4 km SUP Foil νότια της Ν. Κολοκύθας, 1,5 km Fun SUP με εκκίνηση από παραλία Χαβάνια, 10 km Open Water Swimming με εκκίνηση την παραλία στου Μύλους, 4 km Open Water Swimming με εκκίνηση από παραλία Χαβάνια, Aquathlon (500 m κολύμβηση & 5 km city run) με εκκίνηση και τερματισμό την λίμνη του Αγ. Νικολάου.

Κυριακή 11/07:200m Sprint SUP με εκκίνηση και τερματισμό στη Λίμνη του Αγ. Νικολάου, 3-5 km Τεχνικό SUP με εκκίνηση και τερματισμό στη Λίμνη του Αγ. Νικολάου, 2 km Open Water Swimming με εκκίνηση και τερματισμό στη Λίμνη του Αγ. Νικολάου, 1 km Open Water Swimming με εκκίνηση και τερματισμό στη Λίμνη του Αγ. Νικολάου.

● Επιπλέον, ισχύει έκπτωση 50% στην αγορά δεύτερου αγωνίσματος (η έκπτωση θα εφαρμόζεται στην χαμηλότερη τιμή).

● Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής (περισσότερα από 8 άτομα), ισχύει έκπτωση 25% σε όλα τα αθλήματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το email [email protected], για περισσότερες λεπτομέρειες.

● Ισχύουν εκπτώσεις ακτοπλοϊκών 50% στις Μινωικές γραμμές, για αθλητές, συνοδούς και οχήματα, αλλά και στην ενοικίαση οχημάτων από το Club Cars.

Οι εγγραφές γίνονται στο: http://bit.ly/agiosnikolaos_seaexperience.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News