Η Άννα Ντουντουνάκη (μας) μίλησε και... περιμένει έργα και όχι λόγια!

Απόψεις
Η Άννα Ντουντουνάκη (μας) μίλησε και... περιμένει έργα και όχι λόγια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα ξεκινήσουμε σήμερα...φουριόζοι και με όσα είχαμε γράψει στο neakriti.gr την βραδιά που η Ντουντουνάκη γινόταν πρωταθλήτρια Ευρώπης! Διαβάστε: "Και η βραδιά μας πήρε και είναι περασμένα μεσάνυχτα και έρχονται-το ένα μετά το άλλο-τα μηνύματα από πολιτικούς και φορείς για την Άννα Ντουντουνάκη.

Εμείς αυτό που θα πούμε ή μάλλον θα θυμίσουμε είναι τα λόγια του Λευτέρη Πετρούνια, είναι και πρόσφατα! Οι αθλητές μας πρέπει να έχουν στήριξη από κάθε άποψη από την Πολιτεία και κυρίως οικονομική! Και αποδεικνύουν πως δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι άλλο από τους υπόλοιπους, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Η Άννα Ντουντουνάκη αναδείχτηκε από έναν σύλλογο που ακόμα και αν δεν είσαι από τα Χανιά, ούτε καν από την Κρήτη, καταλαβαίνεις πως είναι κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στη μεγαλόνησο! Στο πόλο χρόνια τώρα έχει μια μεγάλη ομάδα για τα ελληνικά δεδομένα με ανάδειξη αθλητών που έφτασαν στην Εθνική και στο υψηλότερο επίπεδο και στην κολύμβηση το αποκορύφωμα ήταν σήμερα που ένα δικό του παιδί, η Άννα του, ανέβηκε στο πιο ψηλό ευρωπαϊκό σκαλί!

Σήμερα έχει την...κολυμβητική εορτή της η Αννούλα και όχι "στου Δεκέμβρη τις 9 που λέει και το τραγούδι"!

Ελπίζουμε όμως να μπορεί να γιορτάζει...και από αύριο! Αν προτιμάτε, να γιορτάζει και μετά την Ολυμπιάδα! Γιατί τώρα όλοι θα την έχουν στα ώπα ώπα, μέχρι να πάει και στο Τόκιο και γιατί όχι να φέρει κι από κει κανα μετάλλιο! Μια δυο μέρες μετά από την Ολυμπιάδα πρέπει να την θυμούνται πάλι όλοι, την Αννούλα (απ' τα Χανιά και όχι του χιονιά), τον Λευτέρη, την Στεφανίδη και τ' άλλα παιδιά! Έτσι;;"

Δεν θα γράψουμε κάτι παραπάνω. Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η Χανιώτισσσα πρωταθλήτρια μας δικαίωσε με τη συνέντευξη που μας παραχώρησε το Σάββατο από τη Βουδαπέστη (για την ΚΡΗΤΗ TV)...

Kλείνουμε όμως με ποδοσφαιρικά σχόλια από την Ευρώπη:

"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο"! Μια φράση αγαπημένη...των πολλών στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο και σίγουρα τη λάτρεψε ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός που ξέρει να...δαγκώνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά έδειξε στη Μπάρτσα (με άλλη διοίκηση δύσκολα θα έφευγε) πως δεν έπρεπε να τον αφήσει και πως...δεν είναι χοντρός! Πήγε στην Ατλέτικο και έδωσε...τη μαγκιά που δεν είχε αυτή η ομάδα μόνο στην επίθεση για να πάρει τον τίτλο στην Ισπανία!

Κι αν ο Σουάρες είναι...θερμός εκτελεστής υπάρχει κι ένας ψυχρός που είναι Πολωνός αλλά ουσιαστικά...Γερμανός!

Στη Μπουντεσλίγκα το Σάββατο, πριν από τη σέντρα όλοι περίμεναν τη στιγμή που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα πετύχαινε το πολυπόθητο γκολ νούμερο 41 στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

H μοίρα ήθελε το γκολ να έρχεται ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα. Εκεί που όλοι είχαν συμβιβαστεί με το αποτέλεσμα πως ο Λεβαντόφσκι θα έμενε στα 40 γκολ και ισόπαλος με τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ. Ο Πολωνός είχε ακόμη ένα βέλος στο τόξο του και το χρησιμοποίησε σωστά. Όντως το ποδόσφαιρο θέλει "ζεστή καρδιά και κρύο μυαλό". Από τη σέντρα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Καλή εβδομάδα!

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News