Ξέσπασμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Άννας Ντουντουνάκη στην ΚΡΗΤΗ TV!

Σπορ
Ξέσπασμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Άννας Ντουντουνάκη στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας από τη Βουδαπέστη στο δελτίο του Σαββάτου δεν έμεινε στους πανηγυρισμούς: «Τι γίνεται με το κολυμβητήριο στα Χανιά;» είπε και πρόσθεσε: «Να μας θυμούνται και μετά τα μετάλλια…»

Η Άννα Ντουντουνάκη, το κορίτσι από τα Χανιά που μας έκανε υπερήφανους φτάνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου στην κολύμβηση μίλησε το βράδυ του Σαββάτου στην ΚΡΗΤΗ TV και έδειξε πως ο ελληνικός αθλητισμός κάνει άλματα σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες... με αθλητές που παλεύουν σχεδόν μόνοι τους...

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια δήλωσε «ευτυχισμένη» με το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα αλλά και ιδιαίτερα χαρούμενη για το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ του ίδιου αγωνίσματος στο ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης και πρόσθεσε πως «ο ευσυγκίνητος πατέρας της έκλαψε για την επιτυχία», στη συνέχεια δεν στάθηκε μόνο στην επόμενη μέρα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά έδωσε βάρος στις υποδομές που (δεν) υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό όπως και στην στήριξη στους αθλητές, η οποία όπως φαίνεται και από τα δικά της λόγια είναι…περιστασιακή…

«Οι επιτυχίες που έχουμε τα τελευταία χρόνια στην κολύμβηση είναι μεγάλες! Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ που είναι ένα τεράστιο ταλέντο και γεννήθηκε για να είναι κολυμβητής έχει φτάσει στο σημείο να είναι 2ος στον κόσμο! Υπάρχουν επιτυχίες από τον Παπαστάμο που είναι τρομερός, εντάξει, ήρθε και η δική μου επιτυχία τώρα! Εκτός από την κολύμβηση στα Χανιά για να μιλήσω για την πόλη μου, υπάρχει χρόνια τώρα παράδοση και στο πόλο ενώ όπως και στο Ηράκλειο, υπάρχει αθλήτρια στην Εθνική Συγχρονισμένης Κολύμβησης! Τι γίνεται λοιπόν με το κολυμβητήριο Χανίων που είναι σε άσχημη κατάσταση;»

«Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη»

 Η Άννα Ντουντουνάκη συνέχισε να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα με γλώσσα που «τσακίζει κόκκαλα»… «Τι άλλο πρέπει να γίνει για να μην ασχολούμαστε στην Ελλάδα μόνο με το ποδόσφαιρο; Δεν θέλουμε να μας θυμούνται μόνο στα μετάλλια και στις επιτυχίες αλλά και μετά! Μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό όπως είπε και ο κύριος Αυγενάκης! Κάνουμε κάτι γιατί το αγαπάμε και χωρίς να περιμένουμε κάτι! Δεν ζούμε από αυτό που κάνουμε! Όμως χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη! Οι αθλητές χρειάζονται στήριξη και μετά από την μοριοδότηση για τις επιτυχίες τους! Χρειάζονται στήριξη και στη συνέχεια…».

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News