Ικανοποίηση στα κολυμβητικά σωματεία του Ηρακλείου

Σπορ
Ικανοποίηση στα κολυμβητικά σωματεία του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την δρομολόγηση των έργων που αφορούν στον υγρό στίβο…

Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν τα κολυμβητικά σωματεία του Ηρακλείου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την Διοικούσα Επιτροπή ΕΑΚΗ και την ενημέρωση που τους έγινε σχετικά με την πορεία προγραμματισμού και υλοποίησης αθλητικών έργων υποδομής στην Κρήτη , όπως τονίζεται από τα σωματεία, έχουν δρομολογηθεί μια σειρά έργων που προωθούν τα αθλήματα του υγρού στίβου στην Περιφέρεια της Κρήτης.

Με ανακοίνωση τους τα κολυμβητικά σωματεία του Ηρακλείου κάνουν γνωστό ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα ολοκληρώνεται η αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού της πισίνας του ΕΑΚΗ, ενώ συνολικά οι εγκαταστάσεις της ΓΓΑ στο Λίντο (Κολυμβητήριο και Κλειστό Μπάσκετ) φαίνεται ότι όχι απλώς αναβαθμίζονται αλλά επεκτείνονται, με νέα κτίρια και γήπεδα στα πλαίσια ενός ενιαίου σύγχρονου αθλητικού κέντρου που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και μια νέα κλειστή πισίνα 33μ, ανατολικά της υφιστάμενης πισίνας των 50μ.

Παράλληλα ανακαινίζονται κολυμβητικές εγκαταστάσεις στην ενδοχώρα του Ηρακλείου (Μοίρες, Αρκαλοχώρι), αλλά και στα Χανιά (κολυμβητήριο Χανίων και κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι). Τέλος δρομολογείται η δημιουργία του Ναυταθλητικού Κέντρου Κρήτης στον Καρτερό.

«Τα κολυμβητικά σωματεία της πόλης του Ηρακλείου, ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Αυγενάκη για την αφοσίωσή του στην δημιουργία αθλητικών υποδομών και στη συνέπεια που διακρίνει τις κινήσεις του. Τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, με χρήματα που έχουν δεσμευθεί στον προϋπολογισμό της ΓΓΑ, δίνουν πνοή στα αθλήματα του υγρού στίβου στην Κρήτη και θα φέρουν το νησί μας πιο κοντά στο να αποτελεί πόλο έλξης σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.

Τέλος, ευχαριστούμε την Διοικούσα Επιτροπή και τους εργαζόμενους του ΕΑΚΗ για τον συντονισμό / εκτέλεσης της αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού του Εθνικού Κολυμβητηρίου και των άλλων εργασιών συντήρησης και ανάπλασης στον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα Κολυμβητικά Σωματεία,

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΓΟΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 91

Κ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ν.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΦΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΩΚΕΑΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΩΡΙΩΝΑΣ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News