Τα «Δελφίνια» συγχαίρουν το νέο Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας

Σπορ
Τα «Δελφίνια» συγχαίρουν το νέο Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρήτη θα εκπροσωπείται από την Αλεξία Μαρίνη- Δραμιτινού…

Το Δ.Σ. των Δελφινιών Ηρακλείου συγχαίρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Συγχαίρει επίσης την κα Αλεξία Μαρίνη-Δραμιτινού για την εκλογή της. Για πρώτη φορά εκπρόσωπος από την πόλη του Ηρακλείου εκλέγεται σε Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας. Η Κρήτη και το Ηράκλειο πρέπει και θα έχει φωνή.

Το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτεί την νέα εποχή για τον υγρό στίβο της χώρας μας. Τα ζητούμενα είναι πάντα η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η δικαιοσύνη.

Η έφορος των Δελφινιών κα Μαίρη Μηναδάκη δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των εκλογών. Έρχονται σπουδαίες μέρες για την πισίνα του Ηρακλείου και γενικότερα για την Περιφέρεια Κρήτης. Με καλύτερες συνθήκες και μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, η απόδοσή μας θα πολλαπλασιαστεί και θα έρθουν και άλλα σπουδαία αποτελέσματα. Η υπομονή που επιδείξαμε όλοι μαζί και η επιμονή μας εγγυάται τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στα κολυμβητικά δρώμενα της χώρας. Η προσπάθεια ήταν και είναι του συνόλου και είναι βέβαιο ότι θα γραφτούν νέες σελίδες στην ιστορία του υγρού στίβου της Κρήτης και της Ελλάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News