Υποψήφια στην ΚΟΕ η πρόεδρος του «Ηράκλειο ‘91»

Σπορ
Υποψήφια στην ΚΟΕ η πρόεδρος του «Ηράκλειο ‘91»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αλεξάνδρα Μαρίνη συμμετέχει στις εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας…

Τον εαυτό της στη διάθεση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας στις επικείμενες εκλογές θέτει η πρόεδρος του κολυμβητικού συλλόγου «Ηράκλειο ΄91» Αλεξάνδρα Μαρίνη, με την κίνηση «Κολυμπάμε Μαζί» ενώ θα είναι και αναπληρωματική υποψήφια για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην αποδοχή της πρόσκλησης του επικεφαλής Κυριάκου Γιαννακόπουλου.

«Πριν μερικούς μήνες μου έγινε πρόταση από τον επικεφαλής της Κίνησης ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ κο Κυριάκο Γιαννόπουλο, να είμαι υποψήφια σύμβουλος στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, στις εκλογές που θα γίνουν στις 29/3/2021. Γνωρίζοντας τον ίδιο σαν αθλητή, 4 φορές Ολυμπιονίκης στο Πόλο, αλλά γνωρίζοντας και την δράση του σαν μάνατζερ στις μεγαλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και διαβάζοντας το πρόγραμμά του, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Η πρόταση του κου Γιαννόπουλου σε εμένα είναι διπλά τιμητική, αφού εκτός από υποψήφια σύμβουλος στο ΔΣ της ΚΟΕ είμαι και αναπληρωματική υποψήφια για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Είναι η πρώτη φορά, στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με τον υγρό στίβο, που μία τέτοια πρόταση γίνεται σε άνθρωπο της κολύμβησης της πόλης του Ηρακλείου.

Εκσυγχρονισμός Ομοσπονδίας, αποκέντρωση λειτουργιών, αναβάθμιση περιφερειακών επιτροπών, επιμόρφωση στελεχών, υποστήριξη σωματείων-αθλητών-προπονητών, διεθνείς διοργανώσεις στη χώρα μας, αθλητικός τουρισμός, τμήμα marketing και επικοινωνίας, είναι κάποιοι από τους στόχους του ολοκληρωμένου προγράμματος που έχουμε παρουσιάσει από τον Ιούλιο του 2020. Το Ηράκλειο έχει πολύ ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια στον υγρό στίβο. Και θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τα σωματεία της πόλης μας για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την αναβάθμιση στον χώρο μας. Χρειάζεται βελτίωση των εγκαταστάσεων και των υποδομών, κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει να γίνεται στην πόλη μας σε συνεργασία με το Υπουργείο, την ΓΓΑ, τον κο Αυγενάκη αλλά και τον Περιφερειάρχη κο Αρναουτάκη. Σκοπός μας στο ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ αλλά και πρωταρχικός μου στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ουσιαστική γέφυρα επικοινωνίας που θα ενώνει ΓΓΑ-Ομοσπονδία-Περιφερειακές Επιτροπές-Σωματεία-Τοπική αυτοδιοίκηση. Η κολύμβηση όπως και όλος ο αθλητισμός παγκοσμίως έχουν πληγεί βάναυσα από την πανδημία. Ασφαλώς την επόμενη ημέρα απαιτείται μια επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα. Συντονισμένες κινήσεις για ένα καλύτερο αύριο για τον υγρό στίβο σε όλη την χώρα. Οραματίζομαι αθλητικές δράσεις παντού, προβολή αυτών των δράσεων, περισσότερα παιδιά στα κολυμβητήρια, ανάπτυξη!

Έχω μάθει όλα τα χρόνια να μάχομαι για αυτό που αγαπώ. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω από όποιο σημείο και αν βρίσκομαι και ευχαριστώ πολύ όλους όσους, στο πρόσωπό μου βλέπουν μία γυναίκα με όραμα και στόχους για ένα καλύτερο αύριο στον χώρο του υγρού στίβου. Η κίνηση «Κολυμπάμε μαζί» στην οποία συμμετέχω, σημαίνει αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομα της. Κολυμπάμε μαζί και όχι ο καθένας χώρια. Σεβόμαστε το παρελθόν, αγωνιούμε για το παρόν και φιλοδοξούμε να κτίσουμε ένα φωτεινό μέλλον.

Εύχομαι καλη επιτυχία σε όλους.

Με εκτίμηση

Αλεξάνδρα Μαρίνη

Πρόεδρος κολυμβητικού συλλόγου ΗΡΑΚΛΕΙΟ91

Υποψήφια σύμβουλος στην ΚΟΕ

και αναπληρωματική υποψήφια στην ΕΟΕ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News