Η ΠΕΚΥΚΡ στηρίζει την πρόταση ανέγερσης νέου κλειστού κολυμβητηρίου

Σπορ
Η ΠΕΚΥΚΡ στηρίζει την πρόταση ανέγερσης νέου κλειστού κολυμβητηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι δεδομένη η ανάγκη ανέγερσης ενός σύγχρονου κλειστού κέντρου του υγρού στίβου στην πόλη μας…»

Με επιστολή της η ΠΕΚΥΚΡ κάνει γνωστή την αναγκαιότητα δημιουργίας νέου κλειστού κολυμβητηρίου, στηρίζοντας την συζήτηση που έγινε πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως γίνεται γνωστό η επιλογή του χώρου, θα πρέπει να αποτελεί απόφαση των ειδικών.

Σχετική επιστολή στάλθηκε στον κ. Βαρδαβά. Αναλυτικά:

«Με αφορμή τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για την πρόταση ανέγερσης κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Κέντρο Άη Γιάννη, καθώς και σχετικά δημοσιεύματα και ραδιοφωνικές συζητήσεις θα θέλαμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τη θέση της ΠΕΚΥΚΡ για αυτό το θέμα.

Και για αυτήν την ανάγκη μπορούμε να υπερθεματίζουμε για ώρες για τα οφέλη για την κοινωνία του Ηρακλείου, τον μαζικό αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό. Επανειλημμένα η ΠΕΚΥΚΡ έχει τοποθετηθεί σε αυτό το θέμα με επιστολές της προς τους εκάστοτε υφυπουργούς αθλητισμού και προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

Η ΠΕΚΥΚΡ, σε πρόσφατη συνεδρίασή της στις 02.11.2020 και με αφορμή επιστολή σας που μας ζητούσατε την έκφραση γνώμης για την κατασκευή του Νέου Κλειστού Κολυμβητηρίου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, ομόφωνα επιβεβαίωσε την στήριξή της στην πρόταση ανέγερσης κλειστού κολυμβητηρίου, αφήνοντας την επιλογή του χώρου στους ειδικούς, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη εμπιστοσύνη της στη Δημοτική αρχή για τη χωροθέτηση του έργου. Η απόφαση αυτή εξάλλου διατυπώθηκε και προφορικά μερικές ημέρες αργότερα σε σύσκεψη των σωματείων με την ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ που αφορούσε την εξεύρεση επιπλέον χωροχρόνου για τα σωματεία κολύμβησης στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Παγκρητίου Σταδίου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News