Πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς του ΝΟΧανίων

Σπορ
Πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς του ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά δύο μήνες επέστρεψαν στην πισίνα οι πρωταθλητές τεχνικής κολύμβησης…

Με χαμόγελα και ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς αθλητές τεχνικής κολύμβησης, τη Δευτέρα, στο κολυμβητήριο Χανίων.

Για πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον μήνες, ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ηλίας Καλαμαρίδης, υποδέχθηκε τους τέσσερις αθλητές του, οι οποίοι ξεκινούν έτσι την προετοιμασία εν όψει των μεγάλων υποχρεώσεων που τους περιμένουν μέσα στο χρόνο.

Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Κελαϊδής, Ιάσων Χίνος και Χριστιάνα Σκυλουράκη είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν για πρώτη φορά, αφήνοντας οριστικά πίσω το διάστημα που παρέμειναν αδρανείς. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, όπως τονίζουν και οι ίδιοι, δε σταμάτησαν στιγμή να προπονούνται.

«Για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι κολυμπούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας. Παρόλο που είχαμε δύο μήνες αποχή από την πισίνα νιώθω ότι σα να κολυμπούσα κάθε μέρα! Θέλω να είμαι αισιόδοξη, νιώθω καλά που έχω επιστρέψει», τόνισε η Χριστιάνα Σκυλουράκη, ενώ ο Ανδρέας Κελαϊδής υπογράμμισε πως, «χαιρόμαστε πολύ που επιτέλους επιστρέψαμε! Δεν το αφήσαμε σε όλη την καραντίνα, κανένας μας. Κρατηθήκαμε σε φόρμα όσο μπορούσαμε γιατί είναι πολύ διαφορετικό το νερό απ’ ό,τι η προπόνηση στη στεριά. Ελπίζουμε σε μια γρήγορη επάνοδο… Ελπίζουμε γενικότερα να είναι φέτος καλύτερα τα πράγματα. Θέλουμε να εκπληρώσουμε το όνειρο μας. Είμαι αρκετά αισιόδοξος».

Ο Ιάσωνας Χίνος από την πλευρά του σημείωσε πως, «είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε. Νιώθω έτοιμος από τα γυμναστήρια που κάναμε στο σπίτι, δουλέψαμε πολύ. Ανυπομονώ για τους αγώνες που θα γίνουν και ειδικότερα για το παγκόσμιο, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο. Πιστεύω πως είμαστε όλοι πολύ καλά, έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Τέλος, ο πιο έμπειρος όλων, ο Αντώνης Τσουρουνάκης, ανέφερε τα εξής: «Είναι μικρόβιο, δεν είναι εξήγηση… Η ουσία είναι ότι έχουμε επιστρέψει, προετοιμαστήκαμε όσο μπορούσαμε και δεν το άφησε κανένας μας τόσο καιρό που ήμασταν κλειστά. Το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι την πισίνα για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο Ηλίας Καλαμαρίδης περιμένει το συντομότερο δυνατό να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι αθλητές του στο φυσικό τους χώρο έτσι ώστε το τμήμα ν’ αποκτήσει και πάλι τη μορφή που έχει.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, είπε τα εξής: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μας γιατί τα χαμόγελα επέστρεψαν στα πρόσωπα των παιδιών, αλλά και σε μας τους προπονητές σε όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή είναι η απαρχή για την επάνοδο όλων των παιδιών στην πισίνα, γιατί αυτό είναι το όνειρο μας, ο στόχος και ο σκοπός μας… Το ζήτημα είναι να επιστρέψουν όλα τα παιδιά και να κολυμπούν όπως παλιά. Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου αυτό να συμβεί. Θέλουμε γενικότερα να πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά ώστε να μην έχουμε κανένα κρούσμα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας», σημείωσε ο τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News