Τσαπατάκης: Ήμουν ένας εύκολος στόχος

Αθλητισμός
Τσαπατάκης: Ήμουν ένας εύκολος στόχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε τι δήλωσε ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης για την διάρρηξη στο διαμέρισμα του…

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Χανιώτη Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη στο διαμέρισμα του στη Θεσσαλονίκη αφού έπεσε θύμα διάρρηξης!

Ο Χανιώτης πρωταθλητής, που βρίσκεται τον τελευταίο μήνα στα Χανιά για προετοιμασία, θέλησε να στείλει έναν φίλο του να ελέγξει το διαμέρισμα του στην συμπρωτεύουσα, διαπιστώνοντας ωστόσο ότι είχε παραβιαστεί. Συγκεκριμένα το σπίτι του Αντώνη Τσαπατάκη ήταν άνω κάτω ενώ έλειπαν πράγματα σημαντική συναισθηματικής αξίας μεταξύ των οποίων και η δάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018. «Επειδή βρίσκομαι στα Χανιά για την προετοιμασία μου ένα μήνα περίπου, έστειλα έναν φίλο μου να ελέγξει το σπίτι για τυχόν βλάβες. Μπαίνοντας μέσα διαπίστωσε ότι τα πράγματα ήταν πεσμένα κάτω και γενικά επικρατούσε ένα χάος. Στον έλεγχο που έγινε διαπίστωσε ότι πήγαν να πάρουν την τηλεόραση που ήταν στο πάτωμα τυλιγμένη με τα καλώδια της όμως δεν πρόλαβαν… Παράλληλα λείπει η δάδα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018, κάποια συλλεκτικά ζευγάρια παπούτσια και ένα ρολόι ιδιαίτερης κατασκευής. Πρόκειται για αντικείμενα ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για μένα…», τόνισε στην Κρήτη ΤV ο Αντώνης Τσαπατάκης που όπως επισημαίνει ήταν ένας εύκολος στόχος ο ίδιος και εξηγεί το λόγο. «Πιθανώς γνώριζαν ότι λείπω από το διαμέρισμα μου στη Θεσσαλονίκη. Από το διαδίκτυο είναι εύκολο να δει κανείς ότι δεν βρίσκομαι εκεί αυτές τις ημέρες. Ήμουν ένας εύκολος στόχος. Η αστυνομία κάνει το καλύτερο δυνατό για να βρεθούν οι διαρρήκτες και να επιστραφούν με έναν τρόπο τα πράγματα».

Ο Παραολυμπινίκης μας που έχει δώσει κατά το παρελθόν μαθήματα ήθους και αγωνιστικότητας θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στους διαρρήκτες… «Τα υλικά αγαθά δεν μας κάνουν ανθρώπους. Αυτό που μας κάνει ανθρώπους είναι η ευψυχία που έχει ο καθένας μέσα του και η προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει τους στόχου του και να έχει μία υπόσταση στον κόσμο αυτό. Θα πρέπει να είμαστε όλοι ευγενικοί απέναντι στον άλλο και να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας ιδίως αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες που διανύουμε».

Ο Αντώνης Τσαπατάκης δεν έκρυψε και την ευγνωμοσύνη που νιώθει για όλο αυτό το κύμα αγάπης και συμπαράστασης που εισπράττει από πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου. «Για ακόμη μία φορά ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του με τις αναδημοσιεύσεις που κάνει όσον αφορά το συμβάν. Τους ευχαριστώ πολύ όπως και τους Κρήτες καλλιτέχνες αλλά και τον Γιώργο Στρατάκη που έκανε μία πολύ όμορφη δημοσίευση για μένα, για την ευψυχία που λέγαμε… Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται σε αυτό που περνάω…».

Δείτε τις δηλώσεις του Χανιώτη Παραολυμπιονίκη στην Κρήτη TV:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News