Απίστευτος ο Γκολομέεφ, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Σπορ
Απίστευτος ο Γκολομέεφ, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο αλλά και στα 50μ. πεταλούδα…

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Κριστιάν Γκολομέεβ στη Βουδαπέστη, όπου διεξάγεται το φετινό πρωτάθλημα της International Swimming League, και να καταρρίπτει το ένα Πανελλήνιο ρεκόρ μετά το άλλο. Σήμερα, 2η και τελευταία ημέρα του Β΄ ημιτελικού, είχαν σειρά τα 100μ. ελεύθερο, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε πέμπτος με 46.72, βελτιώνοντας κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου το ρεκόρ που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα (46.73).

Καθώς ο Γκολομέεβ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας ήδη βελτιώσει από τρεις φορές τα πανελλήνια ρεκόρ σε 50μ. και 100μ. ελεύθερο, οι υπεύθυνοι της LA Current αποφάσισαν για πρώτη φορά να τον "ρίξουν" και στα 50μ. πεταλούδα όπου πραγματοποίησε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Μπορεί να μην πήρε βαθμούς λόγω του εξαιρετικού 21.80 του 40χρονου παγκόσμιου ρέκορντμαν Νίκολας Σάντος, που ισοφάρισε την 3η επίδοση όλων των εποχών, όμως ο Γκολομέεφ έκανε άλλον ένα Πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε μία ημέρα το 23.13 είναι καλύτερο και από το φετινό 23.17 του Βαζαίου και για 1 εκατοστό από το ατομικό του ρεκόρ από πέρυσι, το 23.14 από το ματς του Λονδίνου στο περσινό πρωτάθλημα της ISL. Ήταν μία επίδοση που δεν αναγνώρισε ποτέ η ΚΟΕ και δεν έχει συμπεριλάβει στο αρχείο της αφού ως πανελλήνιο ρεκόρ δείχνει ακόμα το 23.24 του Γκολομέεφ από το 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News