Κολύμβηση στη θάλασσα και όχι στην πισίνα πριν την καραντίνα!

Σπορ
Κολύμβηση στη θάλασσα και όχι στην πισίνα πριν την καραντίνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προπονήτρια του Ωρίωνα Βάνα Μπακούση πήγε με τα παιδιά για προπόνηση στην καραντίνα...

Μέσα στις τόσες δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός σίγουρα θα προκύψουν και κάποια θετικά! Όπως είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV η προπονήτρια κολύμβησης Βάνα Μπακούση, ήδη θα το σκεφτούν να πάρουν μέρος σαν σύλλογος στο επόμενο πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας!

Πως προέκυψε όμως αυτό; Πριν λίγες ημέρες εντοπίσαμε την προπονήτρια και ένα γκρουπ από παιδιά του σωματείου να κάνουν κανονική προπόνηση σε παραλία πριν την Αμμουδάρα, λίγο μετά το Παγκρήτιο. Τα παιδιά έδειξαν να το χαίρονται ιδιαίτερα.

Ωστόσο ο λόγος που έγινε αυτό ήταν διαφορετικός. "Πρώτα έκλεισε το κολυμβητήριο λόγω προβλήματος στο μηχανοστάσιο και στη συνέχεια δεν έφταναν οι ώρες στο Παγκρήτιο. Έτσι πήραμε αυτή την απόφαση" μας είπε η κυρία Μπακούση που είδε τα παιδιά να κάνουν με αφοσίωση το πρόγραμμά τους δίπλα σε έναν παλαίμαχο κολυμβητή (μάστερ).

Η ίδια έδινε τις οδηγίες χωρίς να μπει βέβαια στο νερό ώστε να επιβλέπει με τον καλύτερο τρόπο και έδειξε να είναι πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθεια των παιδιών: "Σίγουρα τα παιδιά έχουν υψηλό επίπεδο. Το Ηράκλειο έχει ανέβει στο άθλημά μας σε επίπεδο και ποιότητα.

Σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα έχουμε και άλλες διακρίσεις. Από κει και πέρα η θερμοκρασία του νερού όπως ξέρετε κι εσείς όλο τον Οκτωβριο ήταν πολύ καλή και δεν υπήρχε θέμα. Τα παιδιά έχουν τη στήριξη μας και τη στήριξη των δικών τους ανθρώπων.

Τώρα αν κάποια γίνουν χειμερινοι κολυμβητές, είναι άλλο θέμα"!

Όσο για την καραντίνα; "Σίγουρα θα πρέπει τα παιδιά να ασκούνται και έχουν πάρει πρόγραμμα" μας λέει η κυρία Μπακούση...

Το κολυμπι στη θάλασσα αν θέλουν εξακολουθεί να είναι μια επιλογή και βέβαια όλοι ξέρουν πως τα μπάνια στη θάλασσα με προσοχή βεβαια είναι υγεία"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News