Κολύμβηση

Οι επίλεκτοι αθλητές του ΝΟΧανίων στο αναπτυξιακό της ΚΟΕ

Στο πρόγραμμα, έχουν ενταχθεί 135 αθλητές / τριες , 65 αγόρια και 70 κορίτσια…

Δεκαέξι συνολικά αθλητές, 11 κορίτσια και 5 αγόρια, ανακοινώθηκε πως εντάσσονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επιλέκτων της ΚΟΕ για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Πρόκειται για μια εξέλιξη πολύ σημαντική για το ίδιο το άθλημα, αλλά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ο οποίος όπως και την πρώτη χρονιά, έτσι και φέτος, θα έχει δυναμική παρουσία στο εν λόγω πρόγραμμα.

Συνολικά, στο φετινό (2020-21) πρόγραμμα, έχουν ενταχθεί 135 αθλητές / τριες (65 αγόρια και 70 κορίτσια) που κατέκτησαν την περίοδο 2019-20 1η έως 6η πανελλήνια νίκη στις κατηγορίες Παμπαίδων / Παγκορασίδων και Παίδων / Κορασίδων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει και πάντοτε στα δεδομένα που δημιουργεί η αντιμετώπιση της πανδημίας, προβλέπονται από δύο προπονητικές συναντήσεις ανά Περιφέρεια σε όλη τη χώρα, οι οποίες τουλάχιστον σε επίπεδο Κρήτης προγραμματίζονται για το διάστημα 12 και 13 Δεκεμβρίου και 6 και 7 Φεβρουαρίου. Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν με την κεντρική καθοδήγηση των Ομοσπονδιακών τεχνικών σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.

Αναλυτικότερα, οι επιλογές που έγιναν για ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι οι ακόλουθες:

• Αγόρια: Καπής Ευτύχιος, Σόρκος Κίμων-Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Γκεσούλης Δημήτριος, Σκυλουράκης Εμμανουήλ

• Κορίτσια: Περάκη Γεωργία, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Μποτωνάκη Αννα, Καντιάνη Ραφαέλα, Παπαδοπούλου Μαρία-Αννα, Κογιαννάκη Κωνσταντίνα, Καρτσωνάκη Μαριλένα, Παπαντωνάκη Μαρία, Χατζηδάκη Ελευθερία, Γιανναράκη Ευαγγελία, Χατζηπλή Ευαγγελία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια