Στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης για νέες διακρίσεις ο ΝΟΧανίων

Σπορ
Στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης για νέες διακρίσεις ο ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετάλλια και στους αγώνες των Κορασίδων Α΄ διεκδικεί η χανιώτικη αποστολή…

Συνέχεια στις υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δίνεται το επόμενο τριήμερο. Τα κορίτσια του τμήματος θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄, το οποίο διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, θέλοντας για μια ακόμα φορά να επιβεβαιώσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Μέχρι σήμερα, ο Ναυτικός Όμιλος έχει λάβει με μεγάλη επιτυχία μέρος στα δύο πρώτα πανελλήνια πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί, κατακτώντας μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις. Το ίδιο επιδιώκει να επιβεβαιώσει και στο πρωτάθλημα που ακολουθεί, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή (9/10).

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής: Δαλετζάκη Αγγελική, Δημητρακοπούλου Παρασκευή-Εβίτα, Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κανατάκη Ειρήνη, Κλαουράκη Μαρία, Κοκκινάκη Μαρία, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μήτση Ηλιάνα, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παναγάρη Αργυρώ, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News