Νέες διακρίσεις και μετάλλια για τον Ωρίωνα στο Πανελλήνιο

Σπορ
Νέες διακρίσεις και μετάλλια για τον Ωρίωνα στο Πανελλήνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή παρουσία από τις Νεανίδες της συγχρονισμένης κολύμβησης...

Με δύο μετάλλια,ένα ασημένιο και είναι χάλκινο,και με πολλές 4ες θέσεις,επέστρεψε νικήτρια, η ομάδα του Ωρίωνα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στην Αθήνα 24-27 Σεπτεμβρίου.

Η Ομάδα του Ηρακλείου,παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες αυτής της χρονιάς, επέδειξε όχι μόνο το υψηλό αθλητικό και αγωνιστικό της επίπεδο αλλά και το ήθος και την δύναμη των αθλητριών της που αγωνίστηκαν ισάξια μεταξύ των πρωταγωνιστών του αθλήματος ,κερδίζοντας δύο μετάλλια και αξίζοντας,κατά κοινή ομολογία, ακόμα περισσότερες θέσεις στο βάθρο.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων για την ομάδα του Ωρίωνα είναι τα εξης:

*Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο, κατέκτησε η αθλήτρια του Ωρίωνα και μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, Γιαλαμά Κρυσταλένια.

*Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ,στο τεχνικό ντουέτο,κατέκτησαν επίσης οι αθλήτριες μας, Γιαλαμά Κρύστη,Κανάκη Ματίνα και Ταμπακάκη Δέσποινα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική παρουσία των παραπάνω αθλητριών και στο ελεύθερο ντουέτο που κατετάγη 4ο στη βαθμολογία, αξίζοντας αναμφισβήτητα,όμως, μια θέση στο βάθρο.

*Στην 4η θέση βρέθηκε και το τεχνικό σόλο της Γιαλαμα ενώ στην 5η θέση βρέθηκαν και τα δύο ομαδικά του Ωρίωνα με τις αθλήτριες: Γιαλαμά Κρύστη,Ταμπακάκη Δέσποινα,Κανάκη Ματίνα,Παπαστεφανάκη Κάλλη,Ταραζά Γλυκερία,Κοπανιστού Ειρήνη,,Κατσαπρακακη Καλλια,Οικονομακη Ροδόλφα , τις Αλεξάκη Εύα (R) και Κεφαλούκου Ευη ( R).

*Τα ίδια κορίτσια με βασική την Λαμπράκη Ειρήνη και αναπληρωματική τη Γιαλαμά Κρύστη , κατέκτησε επίσης την 6η θέση στο αγώνισμα του Combo .

*Σε ατομικό επίπεδο , η Κανάκη Ματίνα ήταν 13η στο ελεύθερο Solo και η Ταραζά Γλυκερία 14η στο ίδιο αγώνισμα.

Η Ταραζά επίσης κατέλαβε την 15η θέση στο τεχνικό σόλο και την 12η στο ελεύθερο ντουέτο όπου αγωνίστηκε με την Καταπρακάκη Κάλλια και την Κοπανιστού Ειρήνη (R) .

"Οι αθλήτριες μας είναι αξίες συγχαρητηρίων αφού με την εμφάνιση τους αυτή ανέβασαν για μια ακόμα φορά την ομάδα του Ωριωνα ανάμεσα στα πέντε καλύτερα σωματεία της χώρας μας στο άθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης", αναφέρουν στον Ωρίωνα. 

Η Διοίκηση του Ωρίωνα  ευχαριστεί τις αθλήτριες και τις προπονήτριες τους,Ασκοξυλάκη Ελεάνα και Αγγελίδου Κλεοπάτρα,και εύχεται περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον. ! Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί το πρακτορείο Landmarks Travel για την πολύτιμη βοήθεια του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News