Κολύμβηση

Τιμητική πρόσκληση για Παπαστάμο

Κλήθηκε στο πρωτάθλημα της ISL από την ιταλική ομάδα Aqua Centurions…

Ενα ιδιαίτερα γεγονός επιβεβαιώνεται για τον Απόστολο Παπαστάμο. Φυσικά, αυτό δεν τυχαίο με το να είναι κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα των 400μ. μικτή εφήβων, ενώ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της ISL μετά την πρόσκληση που του έγινε από την ιταλική ομάδα Aqua Centurions. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Παπαστάμος θα μεταβεί σε λίγες ημέρες (Οκτώβριο) στη Βουδαπέστη για να λάβει μέρος στο καμπ της ISL.
Το πρωτάθλημα της ISL είναι αγώνες που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο προετοιμασίας, στους οποίους λαμβάνουν μέρος οι 10 καλύτερες Εθνικές ομάδες κολύμβησης απ’ όλο τον κόσμο, έχοντας ως επικεφαλής Ολυμπιονίκες κολυμβητές. Οι αγώνες διεξάγονται σε 25άρα πισίνα και θα έχουν διάρκεια για 35 ημέρες, από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.
Η ομάδα ιταλική ομάδα Aqua Centurions, έχει ως επικεφαλής την Ιταλίδα Ολυμπιονίκη στα 200μ. ελεύθερο, Φεντερίκα Πελεγκρίνι.
Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και ειδικότερα πέρσι αγωνίστηκαν με την Aqua Centurions δύο ακόμα σπουδαίοι Ελληνες κολυμβητές, οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολος Χρήστου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια