Το μέλλον ανήκει στις αθλήτριες του ΚΟΗ

Σπορ
Το μέλλον ανήκει στις αθλήτριες του ΚΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχώρισαν με τις παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών…

Εντυπωσιακή παρουσία είχαν οι μικρότερες αθλήτριες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Γυναικών (open). Ο λόγος για τις αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου που πραγματοποίησαν την παρθενική τους εμφάνιση στο Εθνικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ από τις 17 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζοντας την παράδοση του Ομίλου, και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, καθώς όλες πλην της Ειρήνης Κάββαλου είχαν να διαγωνιστούν αθλήτριες πολύπειρες και μεγαλύτερης ηλικίας, οι αθλήτριες του ΚΟΗ σκόρπισαν χαμόγελα στον Όμιλο, κέρδισαν τις εντυπώσεις, και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον εδραιώνοντας τη θέση τους για τις διοργανώσεις των επόμενων χρόνων.

Σε δύο αγωνίσματα, αυτά του Ελεύθερου Ομαδικού και του Eλεύθερου Compo οι μικρές του ΚΟΗ κατέλαβαν την 6η θέση με 74.03 και 73.93 βαθμούς αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις του ΚΟΗ σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών ήταν (σε παρένθεση το έτος γέννησης):

Ελεύθερο Ομαδικό: Μαρία Βαγκέ (2005), Μαρίνα Βαγκέ (2007), Ευαγγελία Βαρδιάμπαση (2007), Ειρήνη Κάββαλου (2001), Άρτεμη Κουτράκη (2008), Ελένη Ρουβάκη (2006), Μελίνα Σκευάκη (2007), Ελένη Φουντουλάκη (2007) και αναπληρωματικές τις Λουλουδένια Λαμπάκη (2007), Λουκία Παπαδάκη (2005).

Ελεύθερο Combo: Μαρία Βαγκέ, Μαρίνα Βαγκέ, Ευαγγελία Βαρδιάμπαση, Ειρήνη Κάββαλου, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Λαμπάκη, Λουκία Παπαδάκη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη και Ελένη Φουντουλάκη.

Στο Ελεύθερο Ντουέτο η Μαρίνα Βαγκέ με την Ελένη Ρουβάκη και αναπληρωματική την Μελίνα Σκευάκη κατέλαβαν την 14η θέση με 71.56 βαθμούς ενώ στο Τεχνικό Ντουέτο η Μαρίνα Βαγκέ με την Μελίνα Σκευάκη και αναπληρωματική την Ελένη Ρουβάκη κατέλαβαν την 16η θέση με 64.25 βαθμούς.

Το Δ.Σ του ΚΟΗ συγχαίρει τις μικρές αθλήτριες του και τις προπονήτριες τους Λέλα

Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη που έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά και δικαιώθηκαν από την εμφάνιση των αθλητριών τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News