Επιτυχημένο το Πανελλήνιο Κολύμβησης που έγινε στο Λίντο

Σπορ
Επιτυχημένο το Πανελλήνιο Κολύμβησης που έγινε στο Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς προβλήματα οι αγώνες, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ενοποιημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Κολύμβησης για την Περιφέρεια Κρήτης - Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου. Το ΔΣ της ΠΕΚΥΚΡ ευχαριστεί τα συμμετέχοντα σωματεία (16) της περιφέρειάς του για την συμμετοχή τους. Ευχαριστεί πρωτίστως τους γονείς, τους αθλητές, τους παράγοντες και τους προπονητές που εφάρμοσαν τα πρωτόκολλα της ΚΟΕ/ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ για την διεξαγωγή αγώνων με υγειονομική ασφάλεια.

Ευχαριστεί επίσης:

*Την ΚΟΕ για την βοήθεια στην οργάνωση δια της παρουσίας του Διευθυντή της κ. Γ. Χριστοφοράτου.

* Το ΕΑΚΗ για την βοήθεια που μας παρείχε με τον άρτιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό του και το υπαλληλικό προσωπικό του.

*Την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) του Δήμο Ηρακλείου για τη διάθεση των τεντών σκίασης.

*Τον Σύλλογο Γονέων Κολυμβητηρίου «Λίντο» Ηρακλείου για την επιμέλεια του live streaming.

* Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη για την διάθεση των καθισμάτων.

*Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου του ΕΕΣ για την θερμομέτρηση των εισερχομένων στην εγκατάσταση

*Τον κ. Κων/νο Κανταλή για τη διάθεση και την επιμέλεια της μικροφωνικής εγκατάστασης.

Τέλος, ευχαριστεί τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη που τίμησε με την παρουσία του στους αγώνες που κύλησαν ομαλά, χωρίς κανένα τεχνικό πρόβλημα και μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα. Τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΚΟΕ (https://koe.org.gr/page/panellinioprotathlima-e-n-p-k-pp-pka-v)

Τα οριστικά αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν από την ΚΟΕ στο τέλος της εβδομάδος όταν θα ολοκληρωθούν οι αγώνες και στις 7 περιφέρειες.

Οι αθλητές-τριες της Κρήτης επέδειξαν αγωνιστικότητα και είχαν την πρέπουσα αθλητική συμπεριφορά στην δύσκολη αθλητική περίοδο που ζούμε.

Η Διοίκηση της ΠΕΚΥΚΡ και ο Γιώργος Ανδρουλάκης εύχονται σε όλους τους αθλητές-τριες της κολύμβησης σύντομα να βρεθούνε όλοι μαζί ξανά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News