Κολύμβηση

Οι συμμετοχές των Δελφινιών στο Πανελλήνιο Κατηγοριών

Ξεκινούν αύριο οι αγώνες στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου…

Ξεκινάει αύριο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου και τα Δελφίνια θα πάρουν μέρος με 29 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 5 αγωνιστικές ενότητες, από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Σε επτά (7) Περιφέρειες ανά την Ελλάδα θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες. Τα Δελφίνια θα αγωνιστούν εκτός από την πόλη του Ηρακλείου και σε Αθήνα (Κανόγκα Κάλια και Πετράκης Νίκος), Θεσσαλονίκη (Γιαννακάκης Μιχάλης, Χριστοφακάκη Κάλια και Μουντουράκη Νίκη) και Αλεξανδρούπολη (Φραγκάκης Μανώλης) οι οποίοι έχουν δοθεί με μεταγραφές.

Την πρώτη της εμφάνιση μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα κάνει η Σύλια Χιώτη.

Να σημειωθεί ότι πέρασαν 31 χρόνια από τις 14-16 Ιουλίου 1989 που έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην πόλη του Ηρακλείου.

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριές των Δελφινιών που θα λάβουν μέρος είναι:

Γιαννακάκης Μιχάλης (ΠΑΟΚ), Φραγκάκης Μανόλης (ΟΦΘΑ), Πετράκης Νίκος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Λιανουδάκης Γιώργος, Μερσυνιάς Στέλιος, Πετράκης Σπύρος, Κουμιανάκης Γιάννης, Μουλακάκης Ανδρέας, Παπαδάκης Κων/νος, Χριστοφακάκης Αντώνης, Μαρής Εμμανουήλ, Σταματάκης Μιχάλης, Τσιβεράκης Αντώνης, Βασιλάκης Γιώργος.

Χιώτη Σύλια, Χριστοφακάκη Κάλια (ΠΑΟΚ), Μουντουράκη Νίκη (ΠΑΟΚ), Κανόγκα Κάλλια (ΟΣΦΠ), Χιωτάκη Ελευθερία, Γενειατάκη Μικαέλα, Κυπραίου Στέλλα, Καγιαμπάκη Κατερίνα, Αξιώτη Κων/να, Γεωργουλάκη Άννα, Μαμάκη Μαρία, Παπουτσάκη Μαρία, Μιχελιδάκη Ειρήνη, Κοκοβάκη Χρυσή, Μαμάκη Εμμανουέλα.

Η Διοίκηση των Δελφινιών εύχεται καλή επιτυχία στους κολυμβητές της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια