Κολύμβηση

Διευκρινήσεις του ΝΟΧανίων για τα προβλήματα στην 50άρα πισίνα

Μήνυμα του Ομίλου στον Υφυπουργό και τον ΓΓ Αθλητισμού…

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων σε ότι αφορά στο κολυμβητήριο και την 50άρα πισίνα, η στάθμη του νερού της οποίας έπεσε… Η Διοίκηση πάντως του ΝΟΧ στέλνει μήνυμα τόσο στον Υφυπουργό Αθλητισμού όσο και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού αναφορικά με τα σκέπαστρα που αναμένονται…

Αναλυτικά:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη το κολυμβητήριο Χανίων θα μπορεί και πάλι να λειτουργήσει κανονικά για τις προπονήσεις των αθλητών και όλων των τμημάτων.

Ο Ναυτικός Ομιλος κάνει γνωστό ότι διαπίστωσε εκ των υστέρων το πρόβλημα που υπήρξε με το να πέσει η στάθμη του νερού στην 50άρα πισίνα. Λυπούμαστε ασφαλώς για το γεγονός ότι τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται σε μια εγκατάσταση, που θα μπορούσε να έχει μόνο οφέλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία της πόλης.

Με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια ενημέρωση για το τι θα ακολουθήσει με την αφαίρεση των σκέπαστρων στις δύο μικρότερες πισίνες 25 και 12,5 μέτρων.

Το καλοκαίρι, πάντως, τελειώνει κύριε Yφυπουργέ και κύριε Γενικέ, ενώ όπως ξέρετε πολύ καλά θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα από το φθινόπωρο εφόσον δεν εγκατασταθούν καινούργια σκέπαστρα.

Ενας διαρκής αγώνας, ατέλειωτος πραγματικά, προκειμένου ένας Ομιλος με ιστορία, με γιγάντιες επιτυχίες και διακρίσεις αθλητών σε όλα τα επίπεδα, σε όλο το φάσμα του υγρού στίβου, να βρίσκεται αντιμέτωπος συνέχεια με τέτοια προβλήματα. Δεν αξίζει, είναι άδικο για τον ιστορικό Ναυτικό Ομιλο Χανίων να μην μπορεί να λειτουργήσει όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια