Κώστας Βαρουχάκης: Θα κολυμπήσει 25 χιλιόμετρα με αφετηρία τον Μπάλο

Σπορ
Κώστας Βαρουχάκης: Θα κολυμπήσει 25 χιλιόμετρα με αφετηρία τον Μπάλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός αθλητής τριάθλου το προγραμματίζει για τον Αύγουστο και θέλει να το αφιερώσει στο σχολείο των Κουτουφιανών Κισσάμου...

Ο μεγάλος στόχος για τον Κώστα Βαρουχάκη από την περιοχή της Κισσάμου Χανίων, δεν αλλάζει...

"Το ταξίδι από τον Μπάλο" θα είναι αφιερωμένο όπως λέει ο γνωστός αθλητής τριάθλου στο σχολείο στα Κουτουφιανά Κισσάμου...

Ο Βαρουχάκης σημειώνει ότι παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε ο στόχος του δεν αλλάζει και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Οπως αναφέρει κατά πάσα πιθανότητα ο αγώνας του, που θα περιλαμβάνει κολύμπι ανοιχτής θάλασσας περίπου 25 χιλιομέτρων (13 ναυτικά μίλια) θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20-30 Αυγούστου 2020.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις δεν αναιρούν την σκέψη μου από τον φετινό μου στόχο, αφιερωμένο στο Σχολείο μας στα Κουτουφιανά Κισάμου!!

Σε λίγες μέρες ξεκινάω το βασικό στάδιο προετοιμασίας μου για το ταξίδι από τον Μπαλο, ένα κολύμπι ανοιχτής θάλασσας 25 χιλιόμετρων περίπου (13 ναυτικά μίλια) που θα πραγματοποιηθεί Θεού θέλοντος μεταξύ 20-30 Αυγούστου 2020.

Πράγματι, όταν προσφέρεις, μεταδίδεις κύματα χαράς και αυτό επιστρέφει σε σένα πολλαπλασιαστικά σε επίπεδο σωματικής υγείας αλλά και ψυχικής ανάτασης.

Φέτος σκοπός μου με την δράση μου να βοηθήσουμε όλοι να φτιαχτεί στο Σχολείο μας μια ειδική Αίθουσα '' δημιουργικής απασχόλησης " πιο συγκεκριμένα μια Αίθουσα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης.

Ας είναι η προσφορά όλων μας μας μια σταγόνα στον ωκεανό''!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News