Κολύμβηση

Αναβλήθηκε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης

Η φετινή διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο στη Βουδαπέστη.

Στην αναβολή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών Κολύμβησης, Καταδύσεων, Καλλιτεχνικης και Μαραθώνιας κολύμβησης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 11 με 25 Μαϊου στην Βουδαπέστη, προχωρά η LEN, λόγω των ραγδαίων εξελιξεων με τον κορωνοϊό COVID - 19 στην Ευρώπη.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή και του Αντιπροέδρου της και Προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, σε τηλεδιάσκεψη της αποφάσισε, την αναστολή όλων των αγωνιστικων δραστηριοτήτων για το επόμενο δίμηνο και κατά συνέπεια και της διοργάνωσης στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή προκρίνει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είτε να διεξαχθεί, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο διάστημα 17-31 Αυγούστου, είτε τον Μάη του 2021 στη Βουδαπέστη.

Σ' ότι αφορά τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των Νέων, σ' όλα τα αθληματα, μετατίθενται σε μεταγενέστερες ημερομηνίες που δεν καθορίζονται ακόμη και αναλόγως των εξελίξεων.

Σε εκκρεμότητα εξακολουθούν να είναι επίσης, το Κογκρέσσο της Len, που ήταν να πραγματοποιηθεί στην Βουδαπέστη, πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και οι διοργανώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και της Ευρωλίγκας, σε Άνδρες και Γυναίκες αντίστοιχα.

Η Len, θα επανεξετάζει καθημερινά τα δεδομένα και αναλόγως θα προχωρά στον προγραμματισμό των διοργανώσεων της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια