Υποσχέσεις από τις Κορασίδες Β΄ του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο

Σπορ
Υποσχέσεις από τις Κορασίδες Β΄ του Ωρίωνα στο Πανελλήνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή παρουσία στο Χειμερινό Πρωτάθλημα...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης για την ομάδα του Ωρίωνα που συμμετείχε στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κορασίδων Β´(για κορίτσια 10-11 και 12 ετών) που έγινε στο Παπαστράτειο.

Την αποστολή του Ωρίωνα αποτελούσαν 15 αθλήτριες (στην πλειοψηφία τους από τις μικρότερες ηλικίες που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αντίστοιχη διοργάνωση) ενώ η Διοίκηση για μια ακόμα φορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί τις λιλιπούτειες αθλήτριες και τις προπονήτριες τους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα με τα οποία σφράγισαν την πρώτη τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων για τις μικρές αθλήτριες του Ωρίωνα, που αγωνίστηκαν μεταξύ 246 κοριτσιών από όλη την Ελλάδα, διαμορφώθηκαν ως εξής:

-Την 10η θέση κατέλαβαν στον τελικό του ομαδικού για τις αθλήτριες: Ζωάκη Μαρίζα , Κλάδου Παναγιώτα , Μαυροπούλου Ελευθερία , Μωραίτη Κυριακή , Παναγιωτάκη Ειρήνη , Παπαδάκη Εμμανουέλα , Ρυσσάκη Νεφέλη , Σμπώκου Δήμητρα και Φανουράκη Ελένη (στο αγώνισμα ελαβαν μέρος 22 χορευτικά προγράμματα).

-Την 15η θέση κατέκτησαν στο ίδιο αγώνισμα οι: Γρύλλου Μελίνα ,Καλαιτζάκη Κατερίνα , Κοκοτάκη Χριστίνα ,Ορφανού Αλεξάνδρα , Σφακιανάκη Ειρήνη , και Χουρδάκη Δήμητρα .

- Στο ντουέτο τέλος την 15η θέση κατέκτησαν ,μεταξύ 36 χορευτικών που αγωνίστηκαν οι αθλήτριες της ομάδας Ρυσσάκη Νεφέλη και Φανουράκη Ελένη.

Το Δ.Σ του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες και την προπονήτρια τους Αγγελίδου Κλεοπάτρα για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται ένα λαμπρό μέλλον στην αγωνιστική τους πορεία που μόλις ξεκίνησε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News