Στην Εθνική Κολύμβησης Αποστολάκης και Κάχρης

Σπορ
Στην Εθνική Κολύμβησης Αποστολάκης και Κάχρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητές του Ωρίωνα και του ΝΟΧανίων θα λάβουν μέρος στους Πολυεθνείς Αγώνες – Στην Εθνική Κορασίδων η Βασιλάκη…

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει η Κρήτη στις Πολυεθνείς Συναντήσεις που θα γίνουν 4-5 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη αφού από την Κολυμβητική Ομοσπονδία κλήθηκαν στην Εθνική ο Νίκος Αποστολάκης του Ωρίωνα και ο Αλέξανδρος Κάχρης του ΝΟΧανίων.

Συγκεκριμένα, η συνεχής ανοδική πορεία για τον Νίκο Αποστολάκη ήρθε να σφραγιστεί με την κλήση του αθλητή στην Εθνική για του προσεχείς αγώνες στους οποίους θα λάβουν μέρος έντεκα χώρες!

Ο πρωταθλητής του Ωρίωνα αναμένει ακόμα ένα κάλεσμα για τους Βαλκανικούς Εφήβων αφού έχει εξασφαλίσει τα κριτήρια πρόκρισης και για εκεί.

«Είναι μεγάλη τιμή για τον κολυμβητή μας που θα κολυμπήσει με τα χρώματα της Ελλάδας και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Συγχαρητήρια Νίκο,καλή επιτυχία!Συγχαρητήρια και στην προπονήτρια του κ. Μπακούση Βάνα για την επιτυχία της αυτή. Ο Αποστολάκης είναι ο δεύτερος κολυμβητής της Α.Α.Ωρίωνα , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συμμετέχει στην συγκεκριμένη διοργάνωση και είναι ιδιαίτερη χαρά μας!», αναφέρει ανακοίνωση του Ωρίωνα.

Στην αποστολή της Εθνικής βρίσκεται και ο 17χρονος πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Αλέξανδρος Κάχρης . Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική δράση για τον Κάχρη, ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά αυτή τη χρονιά, όπως μαρτυρούν και οι επιδόσεις του στους πρόσφατους Χειμερινούς αγώνες.

Αναλυτικότερα οι Εθνικές ομάδες, όπως ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ είναι οι εξής:

Έφηβοι (17-18 ετών): Δανιήλ Γιουρτζίδης (Εθνικός), Δημήτρης Ζουμπούλογλου, Γιάννης Χρήστου (Ολυμπιακός), Θόδωρος Ανδρεόπουλος (Αρης Θεσσαλονίκης), Αναστάσιος Κούρκουλος (ΝΟ Αλεξανδρούπολης), Γιάννης Κοντοβάς (ΓΣΒΗ), Νίκος Αποστολάκης (Ωρίωνας), Μιχάλης Διασίτης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Διαμαντίδης (ΝΟ Κορίνθου), Αλέξανδρος Κάχρης (ΝΟ Χανίων), Κώστας Στάμου (ΑΣΚ), Σπύρος Γκικόπουλος (Παναθηναϊκός).

Νεάνιδες (16-17 ετών) : Κωνσταντίνα Μέτσιου (ΑΕ Χαϊδαρίου), Ανθή Λύρα (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Ιωάννα Γεωργοπούλου, Χρυσούλα Μητσάκου (ΑΣΚ), Γεωργία Δαμασιώτη, Χριστίνα Ντιπιάτσα (Ωκεανός), Χαρά Αγγελάκη (ΝΟ Ηλιούπολης), Ανδρομάχη Τασάκου (Ολυμπιακός), Στέλλα Χριστοδούλου (Ποσειδών Ιωαννίνων), Δάφνη Κουρουνιώτη (ΝΟ Βουλιαγμένης).

Η Βασιλάκη στην Εθνική Κορασίδων

Εν τω μεταξύ η Άρτεμις Βασιλάκη του Τρίτων Ηρακλείου κλήθηκε στην Πολυεθνής Συνάντηση Παίδων(15-16 ετών) - Κορασίδων(14-15 ετών) που θα γίνει το ίδιο διάστημα στο Κίεβο

Παίδες: Χρυσομάλης (ΝΟ Καλαμάτας), Απόστολος Σίσκος, Κώστας Ζαχαριάδης (Άρης Θεσσαλονίκης), Βασίλης Σοφικίτης (Πανιώνιος), Γιώργος Φύκατας (Ολυμπιακός), Βαγγέλης Δανιήλ, Τηλέμαχος Ρωμανίδης (ΠΑΟΚ).

Κορασίδες: Δανάη Γκογκόση (Ποσειδών Ιλισίων), Ευτυχία Ιωαννίδη (ΓΣΒΗ), Άννα Βλάχου (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Αγάπη Χαρά (Πανιώνιος), Άρτεμις Βασιλάκη (Τρίτων Ηρακλείου), Όλγα Στούρα (ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης), Θεοφανία Ραγκούση (ΓΣ Πετρούπολης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News