Κολυμβητήριο Ηρακλείου: Η διαμαρτυρία τριών σωματείων και η απάντηση του ΕΑΚΗ

Σπορ
Κολυμβητήριο Ηρακλείου: Η διαμαρτυρία τριών σωματείων και η απάντηση του ΕΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσκεψη των ανθρώπων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας την Τετάρτη στο Ηράκλειο αναμένεται να "τρέξει" τις εξελίξεις...

Αναστάτωση επικρατεί στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου μετά την χρονοκατανομή των διαδρομών αφού τα σωματεία "Τρίτων", "Ωκεανός" και "Πρωταθλητές" θεωρούν ότι αδικούνται. 

Μάλιστα οι αντιδράσεις τους πήραν και επίσημη μορφή κινώντας διαδικασίες μέσω δικηγόρων. Οι γονείς των τριών κολυμβητικών σωματείων που προαναφέραμε διαμαρτύρονται τονίζοντας πως μεσούσης της περιόδου πρέπει να ανατρέψουν το πρόγραμμά τους χωρίς όπως υποστηρίζουν να έχουν επαρκείς εξηγήσεις. Στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου βρέθηκε σήμερα και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης που είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους και τους γονείς κολυμβητών από τα τρία σωματεία που προαναφέραμε...

                          Η απάντηση του Λευτέρη Ζερβού

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός τοποθετήθηκε για το ζήτημα που έχει προκύψει στο neakriti.gr, δίνοντας έμφαση στην επίσκεψη τω ανθρώπων της ΚΟΕ και στη σύσκεψη που θα γίνει την Τετάρτη παρουσία των σωματείων σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "εμείς θέλουμε η διαχείριση των διαδρομών να γίνεται από τα σωματεία μέσω των οργάνων τους".

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζερβού έχει ως εξής:

"Το πρόβλημα της χρονοκατανομής των διαδρομών στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου είναι διαχρονικό και εμείς ως νέα διοίκηση θέλουμε να βρεθεί μια μόνιμη λύση η οποία θα δοθεί μέσα από τα όργανα των σωματείων, τον διάλογο μεταξύ τους και την Κολυμβητική Ομοσπονδία. Τα σωματεία γνωρίζουν το πρόβλημα και κυρίως γνωρίζουν και τη λύση του. Μια λύση που θα επιδιώξουμε να δοθεί με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα και του τεχνικού συμβουλο της ΚΟΕ στο Ηράκλειο".

Εμείς κλείνοντας να προσθέσουμε πως έχει προγραμματιστεί και επίσκεψη του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά στο Ηράκλειο, για να βρεθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News