Ξεκινάει τη Δευτέρα η κολύμβηση Δημοτικών

Σπορ
Ξεκινάει τη Δευτέρα η κολύμβηση Δημοτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα συμμετάσχουν 98 σχολεία που έχουν κατανεμηθεί σε 4 περιόδους και οι μαθητές θα διδάσκονται 5 μαθήματα ανά περίοδο...

Ξεκινά, το μάθημα της Κολύμβησης στην Γ-Δ΄ Τάξη των Δημοτικών Σχολείων των Δήμων, Ηρακλείου , Μαλεβιζίου και Αρχανών -Αστερουσίων, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουνίου 2020.

Στη νέα περίοδο μαθημάτων θα συμμετάσχουν 98 σχολεία που έχουν κατανεμηθεί σε 4 περιόδους και οι μαθητές θα διδάσκονται 5 μαθήματα ανά περίοδο.

Η Α΄περίοδος θα διαρκέσει έως τις 14-2-2020 και θα συμμετάσχουν τα σχολεία : Δ. Ηρακλείου :2ο 4ο&50ο , 19ο, 25ο&27ο, 30ο, 33ο, 34ο, 39ο, 40ο, 43ο ,45ο, 52ο,

Δ. Μαλεβιζίου: 1ο Αγ. Μαρίνας, 2ο Αγ. Μαρίνας, 1ο Γαζίου, 2ο Γαζίου , 3ο Γαζίου.

Το συντονισμό του μαθήματος έχει ο Υπεύθυνος ΦΑΣΧΑ Ηρακλείου κ. Γιάννης Δημόπουλος ενώ το μάθημα θα διδάξουν οι Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην Κολύμβηση: κ. Μαρή Ειρήνη , κ Μεριάνος Προκόπης, κ. Μαυρογιάννης Χαράλαμπος, κ Ζομπανάκης Ιωάννης-Ιάσονας και η κ. Βατάλη Ουρανία που προσελήφθησαν από τη ΓΓΑ Αθλητισμού, κατόπιν προκήρυξης, για το σκοπό αυτό.

Σήμερα έγινε η πρώτη συνάντηση των Υπευθύνων ΦΑΣΧΑ ΔΠΕ και ΔΔΕ , μαζί με τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής.

«Με την προσδοκία από την επόμενη χρονιά να αρχίζει από το Σεπτέμβριο το μάθημα ώστε να πραγματοποιούνται τα 10 προγραμματισμένα μαθήματα αλλά και να επεκταθεί σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του νομού μας και της χώρας ,ευχόμαστε Καλή Χρονιά και ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ «, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Φυσικής Αγωγής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News