Έντονος ο προβληματισμός του ΝΟΧ για τα προβλήματα στην πισίνα των Χανίων

Σπορ
Έντονος ο προβληματισμός του ΝΟΧ για τα προβλήματα στην πισίνα των Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Όμιλος εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας την παρέμβαση Αυγενάκη για τον ελλιπή φωτισμό …

Στο επίκεντρο βρίσκεται για ακόμη μία φορά η πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ναυτικό Όμιλος Χανίων, χθες υπήρξε πρόβλημα με τον φωτισμό κάνοντας γνωστό ότι γίνονται τεράστιες προσπάθειες για τη λειτουργία της εγκατάστασης ενώ ζητείται και παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι το πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη με τον φωτισμό στο κολυμβητήριο δεν είναι δικής του αρμοδιότητας.

Ειδικότερα, το πρόβλημα οφείλεται στο ότι ο εργαζόμενος του ΕΑΚ Χανίων, άγνωστο γιατί, δεν άναψε τα φώτα ως όφειλε στο κολυμβητήριο την ώρα που έχει καθοριστεί και μάλιστα όταν αυτό συνέβη, έγινε μετά από σχετική πίεση που άσκησαν οι γονείς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων λυπάται γι’ αυτό το πολύ άσχημο γεγονός και για το ότι η προπόνηση των αθλητών, σε συνδυασμό με τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, δεν πραγματοποιήθηκε. Παρ’ όλα αυτά, η προπόνηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί κανονικά στην 50άρα του κολυμβητηρίου.

Σε δεύτερο χρόνο, θέλουμε να γνωρίσουμε τα εξής:

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες ούτως ώστε η εγκατάσταση να λειτουργεί όσο γίνεται φυσιολογικά. Αναφορές, αυθαίρετες ως επί το πλείστον, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρίνονται άνευ σχολιασμού. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι προβλήματα υπάρχουν, από τη στιγμή που η διοίκηση τα τελευταία, πολλά χρόνια κυριολεκτικά τα επωμίζεται.

Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή, ο Ναυτικός Ομιλος συνεχίζει να τροφοδοτεί με χλώριο την πισίνα, ενώ δεν υπάρχει ακόμη οριστική λύση με το πετρέλαιο. Ουσιαστικά, είμαστε σε μια αναμονή για το τι θα γίνει, όταν υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα, ο Ναυτικός Ομιλος ν’ αναλάβει και την τροφοδότηση του κολυμβητηρίου με πετρέλαιο, κάτι που θα τινάξει τον οικονομικό του προϋπολογισμό.

Για τον ελλιπέστατο φωτισμό, αυτό είναι ένα θέμα που από την πρώτη στιγμή έχουμε θίξει στον κ. Υφυπουργό και αναμένουμε να υπάρξει το συντομότερο δυνατό οριστική λύση.

Για μια ακόμη φορά ζητάμε την κατανόηση των γονέων, θέλοντας να γνωρίζουν ότι ο Ναυτικός Όμιλος και η διοίκηση καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν." 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News