Χτυπάει καμπανάκι για το κολυμβητήριο Χανίων

Σπορ
Χτυπάει καμπανάκι για το κολυμβητήριο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόεδρος του ΝΟΧ δεν κρύβει τον προβληματισμό της ενόψει της χειμερινής περιόδου…

Καμπανάκι κρούει με δηλώσεις της η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Μυλωνάκη, για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κολυμβητήριο Χανίων.

Το τελευταίο που έχει προστεθεί, είναι ότι μετά την αφαίρεση των πυλώνων και μέχρι να τοποθετηθούν οι καινούριοι, αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας ελλιπέστατος φωτισμός, που δε βοηθά στην προπόνηση των τμημάτων και ειδικότερα δυσχεραίνει τους αθλητές υδατοσφαίρισης.

Από ‘κει και πέρα τα προβλήματα παραμένουν με το πετρέλαιο και το χλώριο…

Ο Ναυτικός Ομιλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τον περασμένο Μάρτιο τροφοδοτεί με πετρέλαιο το κολυμβητήριο, ενώ το ίδιο πράττει και με το χλώριο τον τελευταίο ενάμιση μήνα. «Ο Ναυτικός Ομιλος αδυνατεί, δεν έχει την δυνατότητα να σηκώνει το βάρος της τροφοδοσίας του κολυμβητηρίου», σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της η κυρία Μυλωνάκη, ζητώντας την συνδρομή των φορέων έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα εν όψει κιόλας της χειμερινής περιόδου που ακολουθεί…

Αναλυτικότερα η δήλωσή της είναι η εξής:

«Πριν από λίγο καιρό και μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, του κ. Αυγενάκη, μηχανικός επισκέφτηκε το κολυμβητήριο Χανίων και αποφασίστηκε η αφαίρεση των πυλώνων. Από ‘κει και πέρα, δε γνωρίζουμε τι θ’ απογίνει σε αυτό το μεσοδιάστημα μέχρι να τοποθετηθούν οι καινούριοι πυλώνες. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, υπάρχει ένας ελλιπέστατος φωτισμός, με τέσσερις ράβδους Led. Το βράδυ ζούμε πραγματικά σα να είμαστε σε… κρυφό σχολειό. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται με πολύ μεγάλη δυσκολία, ιδιαίτερα για την υδατοσφαίριση που σηκώνει όλο το βάρος αυτής της κατάστασης.

Τα προβλήματα όμως δεν είναι μόνο αυτά…

Εχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι ο Ναυτικός Ομιλος αδυνατεί, δεν έχει τη δυνατότητα να σηκώνει το βάρος της τροφοδοσίας του κολυμβητηρίου με πετρέλαιο και χλώριο, κάτι το οποίο κάνει από τις 20 Μαρτίου με πετρέλαιο, ενώ τροφοδοτούμε με χλώριο τις πισίνες τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Σήμερα συγκεκριμένα το κολυμβητήριο είναι χωρίς χλώριο. Από την πλευρά μας χτυπάμε καμπανάκι και ελπίζουμε να εισακουστεί. Ο Ναυτικός Ομιλος είναι αδύνατο να συνεχίσει έτσι. Σε αυτές τις πισίνες αθλούνται 800 παιδιά. Καλούμε όλους τους φορείς, τους βουλευτές μας, την περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Χανίων, το υπουργείο Αθλητισμού ώστε να δοθεί μία λύση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News