Σε τουρνουά στην Αθήνα οι μικροί του ΝΟΧ

Σπορ
Σε τουρνουά στην Αθήνα οι μικροί του ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφηβοι και Παίδες είναι έτοιμοι να συλλέξουν νέες κολυμβητικές εμπειρίες…

Τη συμμετοχή σε δύο τουρνουά πόλο θα επιβεβαιώσει το τριήμερο από 26 έως 28 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο προετοιμασίας, η ομάδα Παίδων θα λάβει μέρος στο 28o τουρνουά «Χατζηθεοδώρου» που διοργανώνει η Βουλιαγμένη, ενώ η ομάδα Εφήβων θα αγωνιστεί στο τουρνουά «2ο PANDA TOURNAMENT Ιάσονας Πανταζής» που διοργανώνει το Παλαιό Φάληρο.

Αναλυτικά οι αποστολές για τις δύο ομάδες είναι οι εξής:

ΠΑΙΔΕΣ (προπονητής Μάνθος Βουλγαράκης): Ανδρουλάκης, Αρετάκης, Γιασαφάκης, Κανδανολέων, Μητράκης, Μπουρίκας, Νιηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης, Πολέντας, Πουλής, Σπάχιτς, Τσοντάκης, Φαντριδάκης, Χειλουδάκης

ΕΦΗΒΟΙ (προπονητής Μανούσος Βιζυράκης): Ασγουδάκης, Γουρνιεζάκης, Καπής, Κουτρουλάκης, Λουβιτάκης, Μανιουδάκης, Μανουσάκης, Μαρκουλάκης, Μαυροματάκης, Περδικάκης, Πετράκης, Πρωιμάκης, Τριποδάκης, Τσιστράκης

Συνοδός των αποστολών θα είναι ο έφορος υδατοσφαίρισης, Θεόδωρος Νικολαΐδης.

Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ποσοτική και ποιοτική προσέγγιση του αναπτυξιακού προγράμματος που εφαρμόζεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Στο πρόγραμμα έχουν επιλεγεί συνολικά 136 αθλητές και αθλήτριες από 32 σωματεία. Αυτό αφορά αθλητές που κατέκτησαν μέχρι και την 6η θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα τουλάχιστον σε ένα αγώνισμα την περασμένη περίοδο. Ανάμεσά τους βρίσκονται και 15 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που είναι μάλιστα και οι περισσότεροι από κάθε άλλο σωματείο σε όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη ποσοτική και ταυτόχρονα η ποιοτική στατιστική προσέγγιση έγινε από τον τεχνικό σύμβουλο του αθλήματος, Αλέξανδρο Ξιάρχο, με τη βοήθεια του τμήματος μηχανογράφησης της ΚΟΕ.

Να σημειωθεί ότι από μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ έχουν επιλεγεί να λάβουν μέρος οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

• Ανδριανός Ιωάννης, Γκεσούλης Δημήτριος, Λεδάκης Κωνσταντίνος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Σκυλουράκης Εμμανουήλ, Χατζηδάκης Βασίλειος, Χίνος Ιάσων.

• Βαλυράκη Αικατερίνη, Καυκαλάκη Ειρήνη, Κογιαννάκη Κωνσταντίνα, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη Χριστιάννα, Φραγκιαδάκη Δέσποινα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News