Κολύμβηση

Ανακοίνωση ΕΑΚΗ για τη λειτουργία της πισίνας στο Λίντο

Θέτει όρους και προϋποθέσεις ώστε από Δευτέρα να ανοίξει το κολυμβητήριο για τα σωματεία

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία της πισίνας στο Λίντο. Σ’ αυτήν θέτονται οι όροι και οι προϋποθέσεις προς τα σωματεία ώστε από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου να ανοίξει και πάλι το κολυμβητήριο Ηρακλείου, το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει κλειστό. Η ανακοίνωση της Διοικούσας του ΕΑΚΗ αναφέρει τα εξής:

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις απαρέγκλιτες αρχές της που την διέπουν από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων της,  για ισόνομη  και με δικαιοσύνη διάθεση των εγκαταστάσεων σε όλα ανεξαιρέτως τα σωματεία που αιτούνται τη χρήση των εγκαταστάσεών μας και πληρούν τις νομικές προϋποθέσεις (αναγνώριση από ΓΓΑ, προπονητές με άδεια άσκησης επαγγέλματος, συνέπεια στις υποχρεώσεις τους), και 

Α) τις  προτάσεις των 6 σωματείων (από τα 11) που προσήλθαν στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις  μας για διάλογο με γραπτές προτάσεις. Παρ όλα τούτα εμείς λάβαμε υπ όψιν και τα υπόλοιπα.

Β ) τη βαθμολογία που μας προσκόμισαν από την ΠΕΚΥΚ (είναι ταυτόσημη άρα δεν επιδέχεται υπόνοιας) και τη μετατροπή τους σε ώρες χρήσης ημερησίως και όχι σε διαδρομές λόγω ότι τα σωματεία είναι 11 και οι διαδρομές 10.

Γ) την εισήγηση του διευθυντή κου Σακαράκη για την εύρυθμη λειτουργία μεγάλης και μικρής πισίνας με βάση την πείρα του.

Δ) τις παραλείψεις του προηγούμενου έτους και την πείρα της διοικούσας (πχ παντελής απουσία απογευματινής διαδρομής για το κοινό και κατάληψη της από σωματεία), αίτημα που είναι απόλυτα δίκαιο.

Ε) τις οικονομικές συμφωνίες των σωματείων και τυχόν οφειλές τους.

Στ) την έκκλησή μας τουλάχιστον για την μικρή πισίνα να μην εγείρουν απαίτηση τα σωματεία που κολυμπούν στο Παγκρήτιο και την αποδοχή εκ μέρους τους του αιτήματός μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ: 

1) Να ξεκινήσουν να κολυμπούν όλα τα σωματεία στη μεγάλη πισίνα με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί δημόσια  και στον πίνακα ανακοινώσεων του κολυμβητηρίου από τη Δευτέρα  9-9-2019  και ώρα 13:30 . Λαμβάνοντας υπόψιν κατά παρέκκλιση το αίτημα της ΠΕΚΥΚ και όχι το γεγονός ότι 5 από αυτά δεν υπέβαλλαν καν αίτημα (σημειώνουμε πως τα συμφωνητικά υπογράφονται με ένα -ένα σωματείο και όχι με την ομοσπονδία τους). Η μικρή πισίνα θα λειτουργήσει όπως τις προηγούμενες σαιζόν με κυλιόμενο ωράριο.

2) Να εξοφλήσουν τη χρήση του έτους 2019 έως 15/9/2019.

3) Να εξοφλήσουν τα ενοίκια αποθηκών τους και το ρεύμα, ή τυχόν άλλες εκκρεμότητες έως 30/11/2019 με σχετικό διακανονισμό.

4) Έως 13/9/2019 να παραλάβουν τα συμφωνητικά (δίμηνα)και να τα επιστρέψουν υπογεγραμμένα από το ΔΣ τους με τους περσινούς οικονομικούς όρους και αρχές

5) Να επανεξεταστεί η πολιτική  της διοικούσας εν γένει αν αλλάξει η επίσημη βαθμολογία που θα μας προσκομιστεί από την ΚΟΕ (Ομοσπονδία κολύμβησης) ή παραβιαστεί όρος του συμφωνητικού μετά το πέρας του διμήνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια