Κολύμβηση

Αναχωρεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο η Σύλια Χιώτη

Πανέτοιμη για την μεγάλη πρόκληση η κολυμβήτρια του Αγαπητού Μηναδάκη…

Μία χρυσή σελίδα στον υγρό στίβο του Ηρακλείου γράφει η πρωταθλήτρια Σύλια Χιώτη αφού είναι η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία της Ηρακλειώτικης κολύμβησης που συμμετέχει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Η Σύλια αναχωρεί αύριο με την Εθνική Ομάδα για το Λονδίνο, όπου θα διεξαχθεί στο London Aquatics Center το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ (London 2019 World Para Swimming Allianz Championships) στις 9-15 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή 651 κολυμβητών από 81 χώρες.
Η Εθνική μας Ομάδα αποτελείται από 14 κολυμβητές-τριες (10 άνδρες και 4 γυναίκες).


Τα αγωνίσματα στα οποία θα συμμετέχει η Σύλια είναι στην Κατηγορία S13: 400μ. Ελεύθερο τη Δευτέρα 9/9/2019, 100μ. Πρόσθιο την Παρασκευή 13/9/2019 και 50μ. Ελεύθερο την Κυριακή 15/9/2019.
"Είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση, η προετοιμασία μου παρ' όλες τις δυσκολίες πήγε πολύ καλά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", τονίζει η πρωταθλήτρια μας που συνοδεύεται σε αυτή την αποστολή από τον προπονητή Αγαπητό Μηναδάκη, ο οποίος δήλωσε "Η Σύλια πρωτοεμφανίζεται σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι εκεί θα πιστοποιήσει τις ικανότητές της. Έχουμε δουλέψει και είναι βέβαιο το θετικό αποτέλεσμα. Ο μεγάλος στόχος είναι να κολυμπήσει σε δύο μεγάλους τελικούς των 400μ. ελεύθερο και 100μ. πρόσθιο».


«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου τόσο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου όσο και του Σεπτεμβρίου όπως και τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος για την παραχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου κατά την διάρκεια της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου, προκειμένου η προετοιμασία της κολυμβήτριας να συνεχιστεί χωρίς δυσκολίες.
Ο συνδυασμός των δύο σωματείων, του αθλητικού ομίλου «Ζωοδόχος Πηγής» και «Δελφίνια Ηρακλείου» είναι η κινητήριος δύναμη στον αγώνα αυτό!
Σύλια προχώρα δυνατά και σταθερά προς τον στόχο σου! Είμαστε όλοι δίπλα σου!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια