Κολύμβηση

Με μαντινάδες και συνθήματα υποδέχθηκαν τον Παπαστάμο

Έφτασε στα Χανιά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τον προπονητή του και τον Αλέξανδρο Κάχρη…

Με μαντινάδες, συνθήματα και πολύ ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η υποδοχή στον παγκόσμιο πρωταθλητή, Απόστολο Παπαστάμο, στον Αλέξανδρο Κάχρη, που είχε μια πολύ καλή παρουσία επίσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης και τον προπονητή τους, Κώστα Τζιλιβάκη, στο αεροδρόμιο Χανίων «Δασκαλογιάννης».


Η άφιξη των τριών ανδρών στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους νεαρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου, αλλά και σε φίλους και συγγενείς, που τους περίμεναν με ανυπομονησία προκειμένου να τους πάρουν αγκαλιά και να τους συγχαρούν από κοντά για όλα όσα κατάφεραν στη Βουδαπέστη.
Η υποδοχή των δύο αθλητών και τον προπονητή τους ήταν τόσο γλυκιά και όμορφη όσο και τα αποτελέσματα που έφεραν στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας… Οι μαντινάδες από τον Νικόλαο Σταματάκη στο λαούτο και τον Λευτέρη Λενταράκη στη λύρα ήταν πολύ όμορφες, πρωτότυπες και γεμάτες ευχές για να συνεχίσουν τα δύο παιδιά το ίδιο επιτυχημένα στο μέλλον.


Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Μυλωνάκη, παρέδωσε τρεις ανθοδέσμες, διαβάζοντας τις ευχές που ανέγραφαν πάνω από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Ακολούθησαν οι ευχές και τα συγχαρητήρια από τον επίτιμο πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Τάκη Χουλιόπουλο ενώ στη συνέχεια οι δύο αθλητές και ο προπονητής του Ομίλου έπεσαν στις αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων…


Ήταν μια πολύ όμορφη υποδοχή, που μεταξύ άλλων μαγνήτισε και το ενδιαφέρον των επισκεπτών που παρευρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο αεροδρόμιο, βγάζοντας φωτογραφίες και τραβώντας βίντεο από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα ενώ βγήκαν δεκάδες φωτογραφίες, μη χαλώντας χατίρι σε κανένα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια